melly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hoşgeldin :)[signature][hline]YA GÖZLERIN AKLIMDA, YA AKLIM ADINDA, YA BEN CILDIRIYORUM, YADA COK ÖZLÜYORUM, YA ÖZLEMEK COK GÜZEL, YADA ÖZLENEN COK ÖZEL Alıntıla
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hoşgeldn[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Alıntıla
tellos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hşgldn[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Alıntıla
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Sıcak di mi yav oralar? Hoşgeldinb, Paticik daha bir tropikal ortamdır, alışırsın yakında...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Alıntıla
Nicotine Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hoşgeldin..[signature][hline]Web Design&Alan Adi Kayit | Forumlarimiz.. | Radio Fire Alıntıla
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Asteroth, 05 Ocak 2006 13:36 tarihinde demiş ki: Sıcak di mi yav oralar? Hoşgeldinb, Paticik daha bir tropikal ortamdır, alışırsın yakında... sıcak sıcak dert etme buraları:D Görürsün belki ilerde :D:D:D:)[signature][hline]NedeN Ki? Alıntıla
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hebelöyyyyyyyyyy. hoşegeldin.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Alıntıla
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: rap_antikor, 06 Ocak 2006 02:03 tarihinde demiş ki: hebelöyyyyyyyyyy. hoşegeldin. Hoşebuldum bende :D:D:D saolasın krdeşim :D[signature][hline]NedeN Ki? Alıntıla
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yanlış yazmışım galibam. hoşegeldin değil hoşgeldin. ya kardeşim sizde leb demeden leblebiyi anlayın.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Alıntıla
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: rap_antikor, 06 Ocak 2006 02:06 tarihinde demiş ki: yanlış yazmışım galibam. hoşegeldin değil hoşgeldin. ya kardeşim sizde leb demeden leblebiyi anlayın. tmm.Yeni geldik die üstümüze gelmeyin hemen ama...[signature][hline]NedeN Ki? Alıntıla
elma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 "cehennemden gelen" cennete hoşgeldin. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.