Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 rıca ederim sen yeterki şu sporu ve beslenme öğütlerini hayat felsefesi halne getir sağlıklı yaşa vücudun dinç olsun ;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hayırlı olsun :P[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 leg extension bu arada o :o[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben başlayalı 1 ay oldu.ben sadece ilk 2 gün sinir olmustum cunku sadece yurume bandı ve bisiklete bindirmişlerdi.şimdi gayet memnunum zaten programı bitirince ben fazladan biraz daha kasıyorum.fazla abartmadan hoca bişi demiyo[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kolay gelsin.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 salona gideceğin günler gitmeden 2 saat önce falan büyük bi bardak sütün içine biraz bal dök, sora ayrı bi kapta muz koy ve bunu güzelce ezerek lapa haline getir ve süte koy. daha sonra yine ayrı bi kapta yumurta kır ve sadece sarısını alarak bunu çırpıp süte koy ve iç:) sonra salonda kas 3 saat tık demeden:) ama kasmassan yeteri kadar, enerji patlamasına uğrarsın ona göre ben gece uyuyamayıp gecenin bi vakti kalkıp şınav çektiğimi hatırlıyorum vücut yorulsunda uyuyabilim diye:)[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED Sardokar-Human-Paladin/ED DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kasmassan yeteri kadar yada idmanı kaçırırsan kaza ile evin duvarlarıyla kanka olma ihtimalide var tabi :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu spora yeni başlayan herkesin sorunudur bu antreman.Whiskey herşeyi detaylı açıklamış. salondan geldikten sonra evde çalışman çok riskli, yeterli beslenmediğin için vücudun protein ihtiyacını kaslarından karşılıcak ve küçülmeye başlıcaksın. bu alışkanlığından vaz geç... süt+bal+muz gibi karışımları kilo alma sorunun varsa yapma, Whiskey in dediklerine uy yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Sixoms, 04 Ocak 2006 00:27 tarihinde demiş ki: http://vucutcu.com/dad/fedo.WMV Bu ne ya iğrenç !! Nasıl böyle olmayı seçiyolar anlamıyorum ?!? ilk önce hayat felsefesi haline gelir, sonra hırsa dönüşür... senin bu linkteki adam ortasiklet çok da iri diil. ama en az 10yıllık deneyimi vardır. sorun bu adamın irençliği de diil kullandığı ilaçlar, bu hale gelmek için kimbilir ne kadar cure yaptı, sonuçlarına da katlanır tabiki. yarışmalarda kazandıkları paralar,sponsorlar güzel bi hayat yaşamalarını sağlıo o da bi gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tr de değil tabiki herzamanki gibi...[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 [spo1=eh][/spo][signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro[Bu mesaj ayayekokocambo tarafından 04 Ocak 2006 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 1.Bence haberde adamın şahsi beceriksizliğinden kaynaklanan bi durum var istisna(yeşilçamdada bu şekilde sürünenleri görmek mümkün) 2.Haber oldukça eski bu sporla ilgili 7 yılda çok fazla şeyin değiştiğini düşünüyorum hatta görüyorum sponsorlar bakış açısı çok daha farklı. Durum tr de giderek iyiye gidiyo eskiden bu sporun zararlarından bahsedenler şimdi yararlarını saymakla bitiremiyo Sadece biraz zaman lazım [Bu mesaj Whiskey tarafından 04 Ocak 2006 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bizim federasyon hala dopingi yasaklamaya çalışıyor, adam gibi bilen biri o ölçülere dopingsiz gelmenin imkansız olduğunu bilir. zaten bizdeki sağlam sporcular almanya adına filan yarışıyor artık, umudu kesmişler[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bence doping i show amaçlı yarışmalar için serbest bırakmalılar. zaten tr deki her yarışmadan sonra bir kovalamaca yaşandığıda gerçektir. idrar örneği vermemek için kaçan kaçana... şu da ilginçtir ki hem dopingi yasaklıosun hemde eczanede sattırıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 çok doğru yani. doping bu sporun(prof olarak show amaçlı olan) olmassa olmazı. sen eğer yasaklarsan dopingi yurtdışında başarın 0 olur diğer adamlar hayvan gibi doping aldığı için.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Arkadaslar 2006 yılı Nisan ayında prospor isbirligi ve gold s gymle beraber istanbul da nisan ayının ilk haftası ozel yarısma yapılacakdır. Vücut Geliştirme: -70kg--80kg,-90kg ve +90 kg Body Fitness BAYAN: Açık kategori Body Fitness ERKEK: Açık kategori Fitness BAYAN: Açık kategori Fitness ERKEK: Açık kategori 1. olana 3000 dolar 2. olana 1500 dolar 3.olana 750 dolar ve ceşitli hediyeler(tatil,spor ekipmanları,besin bütünleyici vs.) herkes katılabilir... not: bu yarışmada doping testi uygulanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ne derker bilirsin Work hard,Eat Hard,Sleep Hard.So What?That's what we call HARDCORE![signature][hline]All da killin' Twice da Humor Half da İntelligence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 felsefe budur işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bütün body'ciler neden manyak ya :lol:[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 manyak olmasak nie body yapalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bende bodybuilding yapıyorum ve ilk 6-8 antreman ufak ağırlık ve mekikle başlar bu ısınma turu diyebiliriz ve daha sonra durumuna göre bir program yazılır... Gerçi ben branş çalışıyorum o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bu süre 1 ay ile 3 ay arası değişir. vucüdun verdiği tepkiye bakılarak antreman programı hazırlanır. ilerleyen zamanlarda da sporcu kendi eksiklerini daha iyi görür ve kendisi bir program hazırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hayırlı olsun yaza kadar iyi çalış kızlar görsün emeğinin karşılını plajlarda fln [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 21:14 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ne kadar tikyce bi msj:) "yaza kadar kızlar görsün falan" ne demek yav:d.. kızlar içinmi yapıos.. ben vücudumu tatmin ediourum bodyle, artık yapmayınca psikolojim bozuluo, kendimi kötü hissediorum. [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 23:54 tarihinde, tilki tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yeni basladiysan senin tum adelelerini isitman icin yuzeysel bi sekilde bir - iki ay ayni programi yaparsin bu programda tum adelelerin calisir bu hareketler hacim hareketleridir kesme ve sekil verme yada toplama hareketleri yaptirmaz hocan sana boyun ve kilon gayet iyi eger yagliysan giden yaglarin yerine adele al yine 75 kilo ol 75 kilo yagsiz adele iri gosterir seni sanki bakkaldan sakiz al dermis gibi oldu :P bu spora yillarini vermis biri olarak yardimci olurum sana [email protected] bana burdan soru sorabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar