burninglife Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 iki gün önce spor salonuna gitmeye başladım ve bana ordan bir program verdiler..bu programa göre benim antremanlar yarım saatte falan bitio..bana bu süre biraz kısa gibi geldi ama hoca bunun ısınma programı olduunu söledi ve daha sonra body building e geçiceemi söledi..dorusu bumudur arkadaşlar?bu sporla ilgilenenler bir cevap yazabilirlerse sevinirim..[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 programı yazarmısın? boy kilo durum filanda [signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro [Bu mesaj ayayekokocambo tarafından 03 Ocak 2006 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yarım saat az be. yarım saat sadece cardio sürmeli en az.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Vücudun şekildeyse yarım saat gayet iyidir. Tabii bence amaç hayvan olmak değil, ince ve estetik kasa sahip olmaktır, o ayrı.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yarım saat normaldir. ilk zamanlar fazla ağırlık kullanmadığın için çabucak yapar bitirirsin zaten. süre az geldiyse sana şınav süresini falan uzat :)[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 walla bana yarim mekik + şınav + barfix olayi yetio yane normalde yeterde yapan yok =)[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 valla bende kilo sorunu vardır ne zaman gitsem minimum 1 saat sürer ondan anladığım kadarıyla kilo sorunu yok ondan bence gayet iyi sonuçta daha önce yapmamışın bünyeyi zorlamadan nazikçe alıştır yoksa tansiyon falan kayar yani bir kaç kez oldu bana karardı herşey fln toparlayamadım bir türlü bende bıraktım artık yürüyüş fln idare ediyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 böle bi site buldum işine yarar umarım http://www.gym-world.tk/ http://www.vucutcu.com/[signature][hline]Hayat devam ediyordur ama her şey yarımdır, hep bir yanın eksik. Yüreğin eskisi gibi atmayacaktır. Başka aşklarsa seni kandırmayacaktır. O başkalarıyla, mutlu bir hayatı yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin. iste aşk bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 iyimiş, demek ki vücudu zaten şekilli olanlar böyle yapıyormuş. (çok çirkinim plss:((((((88)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya program şöle ben pek bişi annamadım ama adam aletleri falan gösterdi garip garip isimler var: göğüs pec.dec 10 tekrar 3 set omuz side dumble lat 10 tekrar 3 set sırt lat pull 10 tekrar 3 set biopas dumbel curl tekrar 10 set 3 trieem pushmse(okuyamadım valla) tekrar 10 set 3 leg leg ert(ne biçim yazmış bi bok okunmuo) tekrar 10 3 set leg curl tekrar 10 3 set ABS sıtap tekrar 25 set 3 c......(hiç okunmuo) tekrar 25 3 set leg reise tekrar 20 set 3 buna benzer bişe ne yasdıını annayamdım walla[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 boy 1.80 kilo 74..koşuya gerek yok dedi[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 valla benim antremanım 2.5 saat falan sürüyor. ilk başta ne kadarını kaldırabildiğini görmek için öyle bir alıştırma programı vermeleri normaldir...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Hocanın söylediği gayet doğrudur hiç spora başlamamış bi vücutta önce streching ağırlıklı uygulamalarla kas liflerinin esneklik sağlaması hedeflenir uzun vadeli sakatlıkları engellemek için önemlidir bu program vücudunun verdiğii tepkiye bağlı olarak 15 gün yada 3 hafta sürer bu arada ağrıların geçer vücudunun hamlığıda gider bu program kilona bağlı olarak aerobic idmanlarla desteklenebilir ( ip atlama koşu bandı bisiklet twist vs vs ) normal program uygulamasına başlandığında (gerçi güzel bi salondaysan hocan iyi bi program yazar ) yarışma ve hayvani ölçü hedefin yoksa yüksek kilolarla az tekrarlar yerine az kilolarla biraz daha fazla tekrarı tercih etmekte vücut estetiği açısından fayda vardır sakatlık riskide azdır bu sistemde kas kitlesini abartı büyütmek yerine sürekli bi definasyon (yağdan arındırma) içinde olmak estetik bi görünüm atar sana. Sporun yaklaşık üçüncü ayından itibaren vücut büyümeye karşı biraz doymuştur ve idmanın yanında beslenme uyku düzeni de devreye girer bunlara dikkat etmezsen gelişim yada ilerleme kaydedemezsin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bir 15 gün kadar bu şekilde devam edersin. koşu vs. olmadığı için kısa olmuş, zamanla (geliştikçe) artış gösterir.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 eet zaten bu program için 2 hafta demişti hoca[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benimde aslinda bole bir vucut gelistirme olayina ihtiyacim var ama useniorum.. sanki duzenli bi hayatimiz var da bide vucut gelistirme olayina gircem.unuturum ben kaydolsam bile nevrimiz donuk son gaz hayat falso lol..[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bi de ben bu programın dışında evde şınav mekik biraz da dumble falan yapıyorum.bunun bi zararı falan olur mu??diyet olaylarına daa şmdi girmicem heralde[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 dumble'a gerek yok bence ama mekik çekebilirsin.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: burninglife, 04 Ocak 2006 00:13 tarihinde demiş ki: bi de ben bu programın dışında evde şınav mekik biraz da dumble falan yapıyorum.bunun bi zararı falan olur mu??diyet olaylarına daa şmdi girmicem heralde Şunu unutmaki fazla idman zararlıdır Kas kitleleri sen dinlenirken büyür ve sen dinlenme zamanlarında dambıl vs programlar uygularsan kas gelişimini engellersin. Sadece mekik çekmen problem yaratmaz. Ancak salonda idman evde mekik kasarsan kendini bi süre sonra fazla gelmeye başlar ve spordan soğuyup bırakabilirsin. Spor salonuyla yetinmen daha iyi olur. Bol bol dinlen iyi uyu sağlıklı beslen.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... [Bu mesaj Whiskey tarafından 04 Ocak 2006 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 peki bu beslenme olayı nedir?bi örnek verebilirmisiniz diyet gibi bişe mi bu?[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 protein alıcaksın bol bol :) ayrıca protein tozları falan var sanırım ama o konuda bilgim yok.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 http://vucutcu.com/dad/fedo.WMV Bu ne ya iğrenç !! Nasıl böyle olmayı seçiyolar anlamıyorum ?!?[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 spor bölümü kaldırıldı mı kimse uyarmamış ?[signature][hline]i don't want to make good things, i wanna make great things... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sağlıklı beslenmeden kastım şudur. AŞırı çay kahve kola cips konserve gıda bulyon paket çorba tüketiminin azaltılması Yağsız yada az yağlı beyaz etlerin tercih edilmesi mesela yağsız göğüs (but kısmı biraz daha yağlıdır)ve balık buğlama bi sporcu için idealdir kırmızı et arada alınmalıdır. Kızartma yerine haşlama besinler tercih edilmeli. haşlanmış yumurtanın beyazı protein deposudur sarısının fazlası kolestrol yapar. Bol bol sebze ve su tüketilmeli (çiğ yada az pişmiş sebze yadasalatalar daha faydalıdır) İdmanları rahat yapabilmen için vücudun glikojen depolarını dolu tutmalısın buda kompleks karbonhidrat almak anlamına gelir (ancak yağlı vücudun varsa fazla karbonhidrat zarar verir yağ bağlarsın ) Nelerdir bu komplex karbonhidratlar? En güzeli pirinç pilavıdır şişkinlik yapmaz kolay öğütülür. Daha sonra bulgur ikinci olmasının nedeni şişkinli yapmasıdır. Bunu haşlanmış patates ve az yağlı makarna izler (kepekli olması iyidir) Basit şekerler sofra şekeri çikolata anlık enerji verir çok fazla tüketimi yağlanma yapar olabildiğine kaçın. Bunun dışında çok önemli bi faktör yemeğini idmandan 1 1.30 saat önce yemendir.Eğer yemekten sonra idmana gidersen kan besinleri öğütmek için midede yoğunlaşmıştır buda kaslara pompalanmasını zorlaştırır idmanı zor yaparsın. Şu an için aklıma gelen püf noktaları bunlar. Bide unutmadan idman sırasında mutlaka su tüket.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ok çok saol whiskey[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar