thanato Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 mcyi full yapan guildim var üstümde 1 epic item geirisi rare epic olan earthfury gauntles.. parada gözüm yok Druid istiorum ve BL de olmalı msjları bekliorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: thanato, 02 Ocak 2006 16:28 tarihinde demiş ki: mcyi full yapan guildim var üstümde 1 epic item geirisi rare epic olan earthfury gauntles.. parada gözüm yok Druid istiorum ve BL de olmalı msjları bekliorum.. ah be kardeş ne var bi kaç gün önce açsaydın kacırdık artık neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanato Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 valla keske ya druid hastasıyım mutlaka almam lazım bu arada belirmeyi unutmusun karakter tauren shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempardo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bl de 42 pala yada 42 warior olan 2 ayrı acc takas istersen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arkşın anlamadım bi an thanatos un fake i sandıkm seni kusra bakma..[signature][hline]wildpervert, miladın birinde demiş ki: ben ekmek yemiş adamım goçum!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanato Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 2side bl demi? warrirola palanın palayla ilgilenmiorumda wairrorun ırkı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanato Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 BL'de ilk tek ve gercek thanato benim.. isterseniz aratabilirsiniz ayrıca hunter ve druidle deistire bilirim accauntu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempardo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 evt 2 side bl de human pala ve human warior mount fln war 2 sindede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 druidim war ama tek adam icin 2 60 i veremem :)[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: CusTodeM, 04 Ocak 2006 20:27 tarihinde demiş ki: druidim war ama tek adam icin 2 60 i veremem :) hayret yani vermiyecegini söylemek için msj atmak hayret o yüzden yani vermiceksen nie msj kirliligi yapiosun adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 harbiden almayı cok isterdim ama geçti artık bu arada harbi saglam bi guild de gelecek vaadeden araştırdım sordum bikaç kişiye bakalım bi arakdasda duruid var ala bilr bunu mc yapıor olan bi guild altın degerinde bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar