Cermy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 arkadaşlar bunu arıyorum. hoş böyle bi version varmı onuda bilmiyorum. ama bu şarkının melodisi çok hoşuma gidiyo. bulabilen biri koyarsa sevinirim.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
taz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 dumanın şarkılarını sırf kaan'ın sesi için dinliyorum be, napıcan enstrümental versiyonu :)[signature][hline] ...
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 melodisi çok hoşuma gidiyo söylediğim gibi. gerçi ben böyle bi versionun yapıldığını pek sanmıyorum. başka bi soru daha. pc aracılığıyla şarkıdan sözleri kaldıramayız değilmi?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
taz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 belki çok kısman mümkün olabilir programlarla ama kaldırabilen duymadım hiç. neden enstrümental istiyosun, uyuz mu oluyosun adamın sesine :)[signature][hline] ...
Razu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sırf kaan için dinlenir aslıdan ama 2. albüm.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Öne çıkan mesajlar