Private Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Evet arkadaşlar sanırım bugün başlıyor. Her salı 21:00'da kaçırmayın derim.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Oh ya.. Tv basındayız yine ehe =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 eed başlamak üzere.. hadi bakalım hararetli tartışmalar bizleri bekliyor.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bree nasıl manyak bakıyordu ya. Korku filmi gibiydi Bree'nin gösterildiği sahneler. Böyle kafayı 30 derece aşağı eğip de gözünü yukarı kaldırıp bakmıyor mu... korkuyorum. Lynette ne süper bir kadın ya. Tom ve Lynette ikilisini kutluyorum[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 dışardaydın kaçırdım çok mutsuzum : ( tekrar saatini bilen varsa çok çok çok sevindirik olucam kalkıp dans bile edebilirim... ... evet?[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 www.cnbce.com Bak yayın akışına yazar. :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bree psikopat ya vallahi bu kadar mükemmeliyetçi bir kişi olamaz sanırım.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 herkes bilsin tekrarı pazar günü 19.00da : D[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 belki bu gece yarısı yayınlarlar. Yapıyorlar öyle dizi tekrarlarını gece yarıları yayınlandığı gün[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yayınlarlar da sabah 10da calculus var :z[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bu diziyi hiç izlemedim ancak cnbc-e dergisinin her diziye ait bölümünde teri hatcher in ağladı ağlayacak sulu gözlü suratını görmekten bıktım.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 teri hatcher her an ağlamaya hazır bi abazayı oynadığı bu gereksiz dizi bence işe yaramaz diziler listesi yaparsak üst sıralarda yer alacağından eminim. hepsi zengin sadece istedikleri gibi sevişemiyolar diye ümitsiz, çaresiz oluyolar. hadi ordan be. dizi üç bölümde baymasın diye bi cinayet ve bilinmezlikler katmışlar. allah izleyene akıl fikir versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sanırım bu diziyi laf atanlar malesef dizideki kadınların sorunlarına bir haber olan erkekler. kadınlar ve erkeler tartışması yapmıycam ama o sevısemedıgınden böle aman jnm cokda zengınler bence nıtelik tasımayan bir eleştiri. takip ettiğim dizilerden !üçüzlerin annesi ,favorim.. cidden ilerkı bölümlerde nasıl basa cıkıcak merak edıyorum. ilerde cogu ınsanın basına gelebilcek bir olay.. hatunun tepkilerini kaçırmıyorum : )[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Diziyi adam gibi bi izlerseniz ne kadar sürükleyici oldunu görebilirsiniz.şimdi bişey sölücem cevap olarak her emy ödülü alan dizi güzel olmuyo gibi bi yorum gelcek bende uyuz olcam:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: johndoe, 07 Aralık 2005 00:11 tarihinde demiş ki: teri hatcher her an ağlamaya hazır bi abazayı oynadığı bu gereksiz dizi bence işe yaramaz diziler listesi yaparsak üst sıralarda yer alacağından eminim. hepsi zengin sadece istedikleri gibi sevişemiyolar diye ümitsiz, çaresiz oluyolar. hadi ordan be. dizi üç bölümde baymasın diye bi cinayet ve bilinmezlikler katmışlar. allah izleyene akıl fikir versin bir kere bile izlemediğin ve salad bir ekşi sözlük okuru olduğun belli..[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 cnbce keşke fragmanları fazla yayınlamasaydı bu bölüm pek heyacanlı gelmedi o yüzden. [spo1=sahne]babalık testi istiyorum sahnesi ile turuncu kravatı değiştirtiği sahneler baya güldürdü[/spo][signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bugün 2. bölüm heyecanla midtermlere karşı bekliyorum. :)[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 İzleyen yok mu artık? Bu bölümde Lynette bitirdi zaten.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Lynette her bolumde bitiriyo canim bu arada ben Sezon2 Episode 9 da kaldim . Bu hafta 10. bolum yayinlanicak. :)[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Sie, 04 Ocak 2006 09:39 tarihinde demiş ki: Lynette her bolumde bitiriyo canim bu arada ben Sezon2 Episode 9 da kaldim . Bu hafta 10. bolum yayinlanicak. :) 2. sezon nasıl? Birşeyler kaybetip kazanmış mı?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 dün sona doğru uyudum ya :d[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: geffen, 04 Ocak 2006 12:11 tarihinde demiş ki: dün sona doğru uyudum ya :d :D ahaha bree den korktum valla ya nasıl uyudun sen :)[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bree ne yaptı ki?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bilbo'nun frodo'nun yüaüğünü gördüğündeki haline döndü[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 carlos'un avukatı da süperdi :) carlos'u ikna etmek için yaptığı konuşmada ahah yarıldım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar