Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Desperate Housewives Season II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eed başlamak üzere.. hadi bakalım

hararetli tartışmalar bizleri bekliyor.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
bu diziyi hiç izlemedim ancak cnbc-e dergisinin her diziye ait bölümünde teri hatcher in ağladı ağlayacak sulu gözlü suratını görmekten bıktım.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
teri hatcher her an ağlamaya hazır bi abazayı oynadığı bu gereksiz dizi bence işe yaramaz diziler listesi yaparsak üst sıralarda yer alacağından eminim. hepsi zengin sadece istedikleri gibi sevişemiyolar diye ümitsiz, çaresiz oluyolar. hadi ordan be. dizi üç bölümde baymasın diye bi cinayet ve bilinmezlikler katmışlar. allah izleyene akıl fikir versin
Mesaj tarihi:
sanırım bu diziyi laf atanlar malesef dizideki kadınların sorunlarına bir haber olan erkekler. kadınlar ve erkeler tartışması yapmıycam ama o sevısemedıgınden böle aman jnm cokda zengınler bence nıtelik tasımayan bir eleştiri.
takip ettiğim dizilerden !üçüzlerin annesi ,favorim.. cidden ilerkı bölümlerde nasıl basa cıkıcak merak edıyorum. ilerde cogu ınsanın basına gelebilcek bir olay.. hatunun tepkilerini kaçırmıyorum : )[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Mesaj tarihi:
Diziyi adam gibi bi izlerseniz ne kadar sürükleyici oldunu görebilirsiniz.şimdi bişey sölücem cevap olarak her emy ödülü alan dizi güzel olmuyo gibi bi yorum gelcek bende uyuz olcam:)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
johndoe, 07 Aralık 2005 00:11 tarihinde demiş ki:
teri hatcher her an ağlamaya hazır bi abazayı oynadığı bu gereksiz dizi bence işe yaramaz diziler listesi yaparsak üst sıralarda yer alacağından eminim. hepsi zengin sadece istedikleri gibi sevişemiyolar diye ümitsiz, çaresiz oluyolar. hadi ordan be. dizi üç bölümde baymasın diye bi cinayet ve bilinmezlikler katmışlar. allah izleyene akıl fikir versin

bir kere bile izlemediğin ve salad bir ekşi sözlük okuru olduğun belli..[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
cnbce keşke fragmanları fazla yayınlamasaydı bu bölüm pek heyacanlı gelmedi o yüzden.
[spo1=sahne]babalık testi istiyorum sahnesi ile
turuncu kravatı değiştirtiği sahneler baya güldürdü[/spo][signature][hline]be the vanquisher, to forgive
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Lynette her bolumde bitiriyo canim bu arada ben Sezon2 Episode 9 da kaldim . Bu hafta 10. bolum yayinlanicak. :)[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Mesaj tarihi:
said:
Sie, 04 Ocak 2006 09:39 tarihinde demiş ki:
Lynette her bolumde bitiriyo canim bu arada ben Sezon2 Episode 9 da kaldim . Bu hafta 10. bolum yayinlanicak. :)

2. sezon nasıl? Birşeyler kaybetip kazanmış mı?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Mesaj tarihi:
said:
geffen, 04 Ocak 2006 12:11 tarihinde demiş ki:
dün sona doğru uyudum ya :d

:D ahaha bree den korktum valla ya nasıl uyudun sen :)[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
  • Yeni Oluştur...