Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bu kılıcı almak istiyorum ancak sitenin güvenliği konusunda emin olamadım. Amazonda falanda bulamadım. Şimdi bunu alabileceğim bildiğiniz güvenli bir site mevcutmu? //Konu tam olarak nereye ait olabilir diye pek düşünmedim ve buraya açtım(sonuçta bir alım söz konusu :)). Ancak daha uygun olacağı bir bölüm varsa oraya taşınıp banada haber verilmesi rica olunur.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Kardes Elıne Alıp Bakmadan Bu Kılıca 245 Dolar Verceksen Hll olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Kılıcı elime alıp bakma meselesi işte. Kaliteli bir site ise o zaman güvenip malın aynen umduğum gibi çıkacağını düşünüp alabilirim. Ama siteye güvenemedim işte.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Haklısın Sonra Begenmezsen Gerı Iade Olayı Olması Lazım 1 hafta Icınde Paranı Gerı Vermelerı Lazım Cunku Gelcek Malın Sadece Resmını Goruyorsun Begenmeme Rıskı Cok Buyuk Normalde Bu Hakkın Var Nasıl Olur Bılmıom Kargoya Ver Tekrar Vs Vs[signature][hline]Burnıng Legıon Lvl 60 Troll Warıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 amazon ve e-bay de o olay var ama diğer alışveriş portallarını henüz bilemiyorum. Bunun için başka site önerilerinede açığım.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ooze Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hmm sitenin guvenilirligi konsunda bisey soyleyemem ama nette detaylica ararsan (hatta o sitede de olabilir dikkat etmedim) kilici alanlarin yorumlari ni bulabilirsin. isin alis veris boyutuna gelince ab gumrukten iceri sokmas inanilmaz derecede zor bisey.bir katana aldik gumruk ten sokana kadar aldigimiza alacagimiza lanet ettik. o yuzden ya iyi bir torpil bul gumrukculerin arasinda yada fiyati sadece kilica vercegin para olarak dusunme :)[signature][hline]For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 www.cbswords.com Burasida var abi alamadim bende bu gumruk tirsintisi yuzunden :) Eger cozersen abi gumruk olaylarini gel beraber alalim icingdeath le twinkle i :) Edit : Mesela cbswords getirirz diyo tr ye yaklasik 100 dolar kargoylada bizimkiler iceri alirlarmi ?? [Bu mesaj Ringwraith55 tarafından 05 Ocak 2006 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 kenarı keskinleştirilmemişse alınması lazım sanırım beşiktaşta adam katana falan satıyodu bunları nası getiriyosun Türkiyeye dediğimde keskin deil abi bunlar ondan sorun olmuyo demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Gümrükte kalem başı mal fiyatı 100$ ın altındaysa ve denildiği gibi süs eşyaları(keskin olmayan kılıç) için gümrük çok sorun olmuyor. Önemli olan bu kılıcın fatura ve gümrük bilgilerine nasıl işleneceği.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Alirken aslinda soylesek sole sole diye hediyelik esya yazsaniz desek yaparlar belki. Ki benim baska bisiler aldigim yer pakette bi faturamsi sey yollarken herseyi 20$ lik falam yaziyo :-P gumrukte sorun olmasin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar