smerten Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 nerde oynanır var mı bilen? (jedi academy olmazsa guzel olur ama o olsa da olur)[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Join server/ refresh yaparsan bütün serverları görebilirsin.Ben hep öyle oynuyorum.Eğer Türk bir duel serverı arıyosan ana ekranda mp nin konsolunu aç ve /connect jk2duel.mix.gen.tr yaz.Güzel bir server.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: Moncain, 27 August 2003 17:54 tarihinde demiş ki: Join server/ refresh yaparsan bütün serverları görebilirsin.Ben hep öyle oynuyorum.Eğer Türk bir duel serverı arıyosan ana ekranda mp nin konsolunu aç ve /connect jk2duel.mix.gen.tr yaz.Güzel bir server.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology saol. (şincik bağlancam inşll lag fln olmaz) ya bi problem var galıba baglnamıyorum bır turlu..? [hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. [Bu mesaj smerten tarafından 27 August 2003 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar