stong Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 arkadaslar japkoda oynuyorum daha dogrusu oynamaya calısıyorum fakat charı acıp oyuna girdikten hemen sonra 15 sn icinde client cokuyo bunun cozumu nedir lutfen yardım edin cok lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 usko dar mı geldi,zor bulursun yardım edecek birini[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 haklı walla.Ben arkdşta gördüm japko yu acayip dandik(bence)itemlar war.Yok box eldiveni yok pençe yok süpürge.Sanki ko deilde çizgi film :D bence berbat.Hem bak hata da veriomuş.Gel sende UsKo ya :tup:[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stong Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yaw uskoda oynadıkta ne oldu lebel 60 olana kadar 50 kere oldum dirildim japko rahat zevk almak icin bence japko daha iyi tabi girebilirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sentinel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Asya dil paketini yükle sorunsuz çalışıo. Ayrıca bnde japkoda oynuorum 7-8 kişilik 1 Türk grubuyuz we de çok gsl kasıyoruz.Her gn apos - dts fln.[signature][hline]Kıldan sorulara tükürüksüz cevaplar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar