pegasus_end Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 benim aklimda soyle bisey var yillar oncesinden yollarimizin ayrildigi bir arkadasim var ona tekrar ulasmak istiyorum ama elimde sadece adi soyadi var,bana bu konuda bi akil verebilecek olan varsa sevinirim sayet. suan ayni yaslardayiz ve ben onu bulmak istiyorum ama yok olmuyor adini google yazdim cikmiyor,saka gibi oldu ama cok ciddiyim.[signature][hline]Simdi ben zamanin beni sanciyla mihladigi yerdeyim, dogumla olum arasinda o bilinmeyen bolgedeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 google'da yoksa ölmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sentencedogu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: elaidizm, 04 Ocak 2006 15:44 tarihinde demiş ki: google'da yoksa ölmüştür. LOL:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 az once mucize gerceklesti,kardesinin adiyla arattim ve buldum kardesi kisisel sayfa yapmis,resimlerini gordum kardesinin kocaman adam olmus kereta ama simdi daha buyuk bi sorunum var ben bu adamdan ablasinin iletisim bilgilerini nasil isteyecem,killanacak beni tanimayacak dogal olarak puff :([signature][hline]Simdi ben zamanin beni sanciyla mihladigi yerdeyim, dogumla olum arasinda o bilinmeyen bolgedeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ehe zor ya ole[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sentencedogu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tebrikler(insan şaşırıo byle birini şansa bulunca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
contraddizione Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya zaten onu sorarken iletisimi kurmus olucaksin adini soyadii filan söle o da ablasina sorsun kiz hatirlar sen hatirladiina göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 çocukla konuş senin ablan benim çok eski bir arkadaşım falan filan de. ablasını iyi tanıyorsan ve iyi niyetli biriyse kardeşinin de ondan farklı olacağını sanmam kıllanmaz :) yani umarım.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 cok heyecanliyim 10 sene oldu birbirimizden haber almayali ve simdi boyle bisey puff ne yapacagimi bilmiyorum,umarim dediniz gibi olur cocuga simdi mail atiyorum.[signature][hline]Simdi ben zamanin beni sanciyla mihladigi yerdeyim, dogumla olum arasinda o bilinmeyen bolgedeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bence sevinme direk cinayet sebebide olabilir[signature][hline]| Dikkat köpek var! | Pati Pet | Garbage | Karşılıksız bir sevgi bekliyorsanız bir pet edinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kaç yaşında ? ismini gönder özelden, bakalım şanslıysan kartı vardır...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Eraxx, 04 Ocak 2006 15:59 tarihinde demiş ki: bence sevinme direk cinayet sebebide olabilir umutsuz vaka olma şekercim :yapma: ;)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 valla maili yolladim kardesine gecmisten bahsetmek istiyorum fln diye gayet aciklayici bir mail oldu,olursa olur ki hep pozitif dusunuyorum olacak insallah.o benim ilk goz agrimdi ilk okul 4 de cocuk aklimizla cikmistik:) simdi sadece arkadas olarak hayatini ogrenmek istiyorum ne yapmis etmis diye.simdi 21 yasinda benimle yasit.[signature][hline]Simdi ben zamanin beni sanciyla mihladigi yerdeyim, dogumla olum arasinda o bilinmeyen bolgedeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ünlü birimi google ne alaka? adsasd şansına cıkmış adı tebrikler :=)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... [Bu mesaj Killer tarafından 04 Ocak 2006 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sayısalı tutturdu heralde[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: elaidizm, 04 Ocak 2006 15:44 tarihinde demiş ki: google'da yoksa ölmüştür. ehehehhe bencedee[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Sonuçtan bizi haberdar et. Çok meraklandım.[signature][hline]Kulaklara bak o_O ":)"":)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: elaidizm, 04 Ocak 2006 15:44 tarihinde demiş ki: google'da yoksa ölmüştür. ahah[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 icq dan aramayı denesen.. ben bulmuştum oyle birini ama sanıırım artık icq kullanmadıgı için gormedi mesjlarımı :)[signature][hline]impossible is ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar