trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 değerli taşlar satan bir yer biliyorsanız istanbul'da bana lütfen yardım edin[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 öncelikle lşunu söliim arama motorunun işlevsel olamsı için başlık bölümüne değerli taşlar yazman lazım yoksa unla ilgili bilgi arıcak biri yardım ayzarsa bibnbir şey çıkar. ayrıyetten yüzük faln mı alcan pırlanta faln[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 boyna takmak için alacağım[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar