karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Biraz kötü bir anlatım olmuş başlıkta, ama demek istediğim şu. Telefonumu kapatmayayım, ama örneğin yalnızca X kişisi arayınca "ulaşılamıyor" gibi gözükeyim. Ya da X kişisi dışında herkese ulaşılamıyor olayım, ama X kişisine ulaşılabiliyor olayım vesaire... Var mıdır bunun bir yöntemi? Telefonum Nokia 6630 bu arada...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 öle bişey bulursan lütfen banada söle...benim bildiiim seçtiiin numaraları engelleyen bi program var ! ama meşgulemi düşürüo ulaşılamıomu dio bilmiorm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Elimde bi program var, ama hiç denemedim. Nedir, nasıl çalışır hiç bi bilgim yok. Rapide upload ettim, denersin istersen. Arama Kısıtlama[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 blacklist war ulaşılamıyor demez ama hep şebeke meşgul der artık bi yalanla halledersin işi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 blacklist hallediyo ewt[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 black listle halledersin.. ulaşılamıyo demese bile ulaşamıyolar..:)ben kullanıodum çok guzel oluyo..hatta hala program war..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bileklist te sanırım ilk önce 1 kere çalıyo sonra meşgule geçiyo ? sx1 da denemiştim öyle yapmıştı. 6630 da denemedim[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kakashi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Evet başta çalma sesini duyuyor karşı taraf sonra yüzüne kapanmış gibi oluyor. O nedenle pek kullanışlı değil. Benim kullandığım programın adını şu an hatırlamıyorum ama bir bakayım bulmaya çalışayım.Örneğin özel numaralar aradığında ulaşılamıyor mesajı çıkıyordu ben öyle ayarlamıştım. Şu numara ulaşamasın ya da o numara dışında kimse ulaşamasın gibi bir ton seçenek vardı.Hatta listem dışından kimse ulaşamasın şeklinde kullanıyordum bir ara da..(böyle uzar gider) Kimin saat kaçta aradığını da gösteriyordu. Üstelik mesaj da bırakılabilioyordu eğer isterseniz.Bayağı kullanışlı bir program.Öve öve bitiremedim. (advanced call manager olabilir ismi) [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 21:18 tarihinde, Kakashi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ya var öyle güzel bişi..arıyo seni sen arandığını görüosun ama kapalı diyor..unuttum şimdi adını bana da lazım halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kakashi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Evet doğru hatırlamışım programın adı Advanced Call Manager Hatta isteyene pm ile download linkini atıvereyim. Bu arada şimdi tekrar bakarken farkettim programın özellikleri hakkaten yazmakla bitecek gibi değil : ) Bir yerden bulup deneyin bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Advanced Call Manager ulasilamiyor demiyor bu arada, mesgul tonu veriyor. Ancak soyle bir ozelligi de var ki; istemedigini kisi aradiginda otomatik bir numaraya yonlendirebiliyor, o numarayi da kapali bir telefon olarak belirleyip simule edebilirsiniz o hali. Ama burada yaptigi da "mesgulken yonlendirme"den baska bir sey degil aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 6680 ve 6681 modellerının offlıne olma ozellıgı vardır. Nedir bu? Aynı msn dekı durum; telefonunuz acık ancak sıze kımse ulasamıyor.Bırde arama ayarlarında "yalnız bu grupları goster" dıye bır secenek olması lazım ordan deneyebılırsın.Istemedıgın kısıyı kendın yarattıgın bır gruba atıp onu da secersen belkı olabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kakashi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 "Advanced Call Manager ulasilamiyor demiyor bu arada, mesgul tonu veriyor" Tabii ki normalde ulaşılamayan telefonlardaki ses çıkmıyor karşınıza. Ancak onun güzel yanı kendiniz kaydedebiliyorsunuz. Yani üşenmezseniz , ki ben üşenmedim. Aradığınız numara kullanılmamaktadır ve aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor seslerini başka bir yerden kaydetmiştim. Onlar çıkıyordu , oldukça orjinal olmuştu :)) Ayrıca şu da var. Beni aramasını istemediğim kişiler için şu yolu kullanıyordum. Programdan telesekreteri açıyordum.Mesaj kısmını boş bırakıyordum. Böyle olunca karşıdaki arar aramaz sessizlik ile karşılaşıyordu. Çıt yok. Dolayısı ile sorun var sanıyordu. Sanki düşürememiş gibi bir hava oluyor çünkü.O arada hatta kendi kendine söyleniyordu , ulan yine düşmedi falan diye. Tabi program onları kaydediyor. Ben de dinliyordum sonradan.. vs vs.. Güzeldir yani kısaca .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 programdır hededir gerek yok benim telefonda oluyo o dediğin. grup ayarlıyosun.o gruptan arayanlar ulaşabiliy sadece. tüm rehberi grupla, o tek kişiyi gruplama ulaşamasın. samsunglarda var.sonyericsson T100 vardı eskiden onda bile vardı ya bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar