TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Sitemi tr ye geçirmek istiyorum yurtdışımdan yavaş oluyor çok hostcini.com u önerdiler sizin önerdikleriniz varmı trden host eden firmalar mrk ettim.Linux kullanacağım. birde trden daha hızlı olur değil mi ?[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 trden daha hızlı olur ama bi yer öneremiyorum bence saçma sapan yerlerden alacağına çok bilindik yerlerden al sabancıdan falan al direk yani[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 http://www.ultratv.net/ :)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar