slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 pls bana daoc satan bir sitenin adını verin nolur ban avaturku bekleyemicem deli olucam ya dayanamio oyun rüyama giro valla pls. yan lız us lursa ve güvenilir olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 özel'e bak =) epey bi parmak agrittim =)[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 www.dragon.ca www.amazon.com www.gamestop.com www.darkageofcamelot.com[hline]Remzi the Bard LVL 45 @ Excalibur|Hibernia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 selam ya ben siteye girdim ama bi acayip bilmeme ne cod istio one credi catrı no sumu?bide gümrükte kalma felam olamz dimi us demi?[hline]sl@yer :D ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Lütfen bu konuda başlık açmadan önce biraz araştırma yapın.. Daha önce bu konuyla ilgili 100'lerce topic açıldı. onlarda gerekli bilgilerin hepsi var..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 100 taneden 3-4 ünü ztn bu arkadaş açmıştı gene :)[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar