PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 arklar biz forumcanak kosp a karşımıyız yoqsa kullanıyomuyuz anlamadımda?ltfn kızmayın sadece sordum?[signature][hline]nick:ELeMeNTaL__LoRD server:ares lwl:eziq clan:AsWaNS np:100 ırk:el-morad polii izindeyim :D eski KILLMASTER özür diler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yaa allaalla yaa ne acayip adamlar war:D forumca kullanılıo dielim sende mi kullançan? ya da kullanılmıo dielim bırakaçan mı? her çeşit insan war burda walla. sonuçta bura bi forum isteyen üye oluo.(kosper ya da olmayan)[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bence güzel bi soru ben şahsen karşıyım ama bnce forumda kullann wardır[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 biri cwp yascakmı?anlamadımda sorıyım dedim[signature][hline]nick:ELeMeNTaL__LoRD server:ares lwl:eziq clan:AsWaNS np:100 ırk:el-morad polii izindeyim :D eski KILLMASTER özür diler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yani kullanıyosaq söliyelim anti-kosp gözüküp kulaanmayalım ben bi kere denedim olmadı lwl 43 dü char nereye bırakcaımı bulamadım dk ya falan mı bıraksam dedim?bulamadım:D yasiz?[signature][hline]nick:ELeMeNTaL__LoRD server:ares lwl:eziq clan:AsWaNS np:100 ırk:el-morad polii izindeyim :D eski KILLMASTER özür diler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 aslında birçok kişi karşı buraya bakarsan herkes karşı ama çogu kişide kullanıo :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Forum kurallarına göre karşıyız tabikii kullanmak serbest değil tabiki bir suç emeğe saygısızlık bir nevi ama naparsın işte isteyen kullanır ama burada muhabbeti yapılmaz...[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım Ruhumda PisliQ var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar