pckopat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ya Bana Pelerin Görevinde Yardım Edecek Adam Arıorum... Warrior Priest bide Rogue olabilir ... 4 kişi var 4 kişi iLe KesiLmior bu yaratık YardımLarınızı BekLiorum Server : Cyhper Geyik Yapın Die Açmadım[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 15x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :D:D Hemen Asasa dOnuyorum :D :D Geyik Yapmiorum :D [signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx Win Or Die ßut Never Lose ! [Bu mesaj KILIC tarafından 02 Ocak 2006 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 dostlarim biz de 7 ki$i grade 3 olduk ama npsi olan arkada$larim hep dark lunarda kastiklari icin lvl leri 50.. yani gorevi yapabilecek kimse yok (ben de assasinim) cypher serverinda bize yardimci olabilecek warior war mi? (debuffer, drainer, 1920healer biz bulabiliriz) cok te$ekkur ederim $imdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 iŞe Bak Ortak Çıktı :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 15x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: pckopat, 02 Ocak 2006 19:35 tarihinde demiş ki: iŞe Bak Ortak Çıktı :D ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bulursak Haber Veririz Sanaa Somber :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx Win Or Die ßut Never Lose ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 pckopat ben cz'ye gidip saglam wariorlarla konu$tum.. bazisi gelmiyo, bazisi da para veya item istiyo gelmek icin.. en son "exactly" raptor yada totemic spear kar$iliginda gelebilecegini soyledi, (dupe de olur diyo).. konu$tugum ama anla$amadigim wariorlarin hepsi tek ba$ima keserim ama 1500buffer, lvl57+ debuffer ve 4 tane 1920healer lazim dediler.. not: nicki unuttum bu arada, exactly olmayabilir ama onun gibi bi$ey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 1 Warrior iLe Konuştum Dedi boşver siz gelin bizim clana dedi bende görevi yapmak istiorum dedim tmm yaparıs sorun değiL demişti[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 15x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) [Bu mesaj pckopat tarafından 02 Ocak 2006 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Pckopat Priestimle (lvl 60) yardımına gelebilirim. Ama clanla konuşmam lazım. Aslında Cypherı bıraktım ama neyse. Sen patidensin [signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) [Bu mesaj Theridone tarafından 02 Ocak 2006 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 benim faydam dokuncaksa ben gelirim. lvl 55 assassin elimde mirage dagger +6 var 2 tane ustum full chitin +6 ise yarıcaksam her zmaan gelirim.[signature][hline]Server : Cypher Lvl : 55 Nation : Karus Np : 2k Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 aresde olsaydın benve arkadaşım gelirdi ama malesef:)[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yaw alper bana ulaşmadan ne iş ? ally vereyım sana pelerının olsun...clana adam almayın salla...kimse ile de ortak olmayın[signature][hline]angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 arkadaşım var warrior McGrady istersen konuşurum ekle beni msn :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: ange, 03 Ocak 2006 12:01 tarihinde demiş ki: yaw alper bana ulaşmadan ne iş ? ally vereyım sana pelerının olsun...clana adam almayın salla...kimse ile de ortak olmayın Şimdiye Kadar hiç pelerin görevine gitmedim tatmak istiorum Açıkcası :D TemenLi Durmak iSteyene bişi demem de Görevi Yapan Çıkar iSterSe ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 16x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) [Bu mesaj pckopat tarafından 03 Ocak 2006 12:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Theridone, 02 Ocak 2006 20:21 tarihinde demiş ki: Pckopat Priestimle (lvl 60) yardımına gelebilirim. Ama clanla konuşmam lazım. Aslında Cypherı bıraktım ama neyse. Sen patidensin BekLerim Bugün Yapmayı Düşünüoruz 6 Gibi ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 16x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: hackersin, 03 Ocak 2006 12:03 tarihinde demiş ki: arkadaşım var warrior McGrady istersen konuşurum ekle beni msn :[email protected] O arkadaŞın orc DeğiL mi ? Biz insanız inSan :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 16x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 e söyle ben ne bilim alla alla human mı lazım varsa iletirim ki kesin vardır çevre geniş kahretsin ^^ said: pckopat, 03 Ocak 2006 12:06 tarihinde demiş ki: said: hackersin, 03 Ocak 2006 12:03 tarihinde demiş ki: arkadaşım var warrior McGrady istersen konuşurum ekle beni msn :[email protected] O arkadaŞın orc DeğiL mi ? Biz insanız inSan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bide Göreve NasıL gidiLir onuda Yazın Bari Ben hiç girmedim pelerin görevine :D zaten cLana ALdığım kişiye Benden item bekLemeyin iSteyen ÇıkSın diOrum :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 16x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ahahah o zaman sakın bende dalayım deme cook asabi yaratıkdır kendısı..yanınıza 3 haler 1 debuff kesın alın warıor a 1 healer yeter 62 + ıse dıger 63+ rouge da 2 healer aclısır..debuff malıce sureklı bosaltın ustune ..daha gecen hafta clanı dagıttım, yenı clana 5 dk bıle surmedı görevı yapmak ..( hatta rankıng 2. 33 members )[signature][hline]angelus [Bu mesaj ange tarafından 03 Ocak 2006 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: ange, 03 Ocak 2006 13:03 tarihinde demiş ki: ahahah o zaman sakın bende dalayım deme cook asabi yaratıkdır kendısı..yanınıza 3 haler 1 debuff kesın alın warıor a 1 healer yeter 62 + ıse dıger 63+ rouge da 2 healer aclısır..debuff malıce sureklı bosaltın ustune ..daha gecen hafta clanı dagıttım, yenı clana 5 dk bıle surmedı görevı yapmak ..( hatta rankıng 2. 33 members ) Sen Baracuda iLe GeLsene Healer buLurum sana Bide Luisyn i aLaLım ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 16x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) [Bu mesaj pckopat tarafından 03 Ocak 2006 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 oldu aksam gelırım ,bayadır warıror la oynamıyorum ama olsun arkama 2 haeler ver yeter ,64 lvl su an warıror..ahahah oldu clanımdan 400 k np de almıs olcan bu gece sende kalsın grade 1 ol :D[signature][hline]angelus [Bu mesaj ange tarafından 03 Ocak 2006 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benim arkdas var warrıorm bi soriyim yaparmı :D ama biraz masraflı olur yok buff kadıydı falan filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 :D Lazım değiLSe DurSun yani :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 16x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 alper 60 lvl priest war bende cypherde onu healer yapalım gorev ıcın ben gelırım ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 GeLene Git demem Herkesi BekLerim :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 16x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar