PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Dün 1 Baktım Murtaza nın Elınde Horn Krosbow +8 hemen pm attım abi bune ya dedım o da korkma gırgırına yapıom dedı haaa ok dedım :D walla o sekılde adamda aldı helal olsun :D[signature][hline]Name: YASiN31 clan: KittiesT__T Server : Ares Lvl: 62 np : 62k Nation: Karus Job: Shodow Knight Durum : Soyuldum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 murtaza farkı:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ks dir ks :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :)) euhehue murtaza yapmaz ogle şey..[signature][hline]Name: YASiN31 clan: KittiesT__T Server : Ares Lvl: 62 np : 62k Nation: Karus Job: Shodow Knight Durum : Soyuldum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 o zamn kosptur:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yada bni kesmştr o kadr ezk bi ben warm herhal:D[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :) Ama komedi duruyordu ya Adam full shellı elınde Horn Crosbow +8 :D koptum orada ya[signature][hline]Name: YASiN31 clan: KittiesT__T Server : Ares Lvl: 62 np : 62k Nation: Karus Job: Shodow Knight Durum : Soyuldum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kosp ile lvl kasıyodur kesin :-)[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yaaa böleleri işte oyunu rezil edio :P:P:D:D[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Archer oliim dedim, biraz eğlence biraz değişiklik olur hesabına. sağa sola sordum ödünç bow falan var mı diye, kimse de yoktu. Forrazzi söyledi "90m a +8 horn x bow var, alsana". Ezelden komik gelmiştir Horn x bow un skill animasyonu filan, böyle yavaşça kaldırır, atış yapar.. Komik görünüyo diye aldım ben de. Çok da kötü değil, 109 AP si var. 1 gün takıldım öyle, sonra baydım, tekrar sin oldum : D[signature][hline]PwnagE PK movies: ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 para bol olnca:D skill 0 latma sorunu olmuo :horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 AGA party pls,para pls,klan pls :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Ji_Ber, 04 Ocak 2006 21:06 tarihinde demiş ki: para bol olnca:D skill 0 latma sorunu olmuo :horace: auhahua falla +29847238449871987428917891748971[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ehuehuehu Ama hakkaten super olmustu 1 kısı daha var ogle aresde ustu shell adamın Mydeniz diye elinde horn x bow+8 war :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya amaç farklı uzaktan horn olduğu belli olmuyoki,pembeyi gören kaçıyo :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Onu Ayırt Edemeyen warsa GözLerini Kontrol ettirsin ehuehue[signature][hline]Name: Qegon clan: GHOST ( Asistan ) Server : Ares Lvl: 5x np : YOK :D Nation: Karus Job: Hunter Durum : Lvl kasıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Murtaza, 04 Ocak 2006 21:05 tarihinde demiş ki: Ezelden komik gelmiştir Horn x bow un skill animasyonu filan, böyle yavaşça kaldırır, atış yapar.. Komik görünüyo diye aldım ben de. Hahahahaha aynı düşünceyle bende almıştım bi tane, harbiden oyunun en geyik silahı o ve dier adı Kospçu silahı haha :D Tabi yanlış anlaşılma olmasın kospçu deiliz :D Animasyonu yeter o silahın lol[signature][hline]S: Ares N: imancore L: 63 NP: null Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salazar_ex Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Iyı de onu gorenın kacması lazım degılkı adama dogru gelmesı lazım kı adamı alabılsın.[signature][hline]nıck:CurseD_KronoS_ lvl:61 np:25+ clan:RunningAmoks SEVER:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: platto, 05 Ocak 2006 13:07 tarihinde demiş ki: ya amaç farklı uzaktan horn olduğu belli olmuyoki,pembeyi gören kaçıyo :D walla ben kacıyom... short bow +8 oluyo adamlarda 50 kişi koşmaya başlıyo :D[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar