Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Kupasını kim kazanır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fenerbahce gene seriyi bozmaz:)
anadolu klüplerinden biri alır[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Mesaj tarihi:
türkiye kupasına beşiktaşın çok ihtiyacı var yoksa avrupa bu yıl hayal olur bence tüm gücüyle asılır bjk kupaya alır .
final maçıda
fenerbahce - beşiktaş . oynar[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM
Mesaj tarihi:
Beşiktaş Yönetiminin ve Taraftarının kupaya ihtiyacı olduğu doğru ancak oyuncuların aynı şekilde arzuladığını hiç sanmıyorum kupayı. Aşırı bir bezginlik, vurdumduymazlık söz konusu BJK futbol takımında, eğer devre arasında ciddi değişimler olmazsa ligin bittiği gibi kupa da biter.[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
Beşiktaş bence kendisini affettirmek için öncelikle efes cup'a asılacak ama olur mu bilmem:)
Fortis Türkiye Kupasını da Fenerbahçe alır....

[Bu mesaj A-R-E-S tarafından 03 Ocak 2006 17:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
2pacAmaruShakur, 03 Ocak 2006 17:21 tarihinde demiş ki:
türkiye kupasına beşiktaşın çok ihtiyacı var yoksa avrupa bu yıl hayal olur bence tüm gücüyle asılır bjk kupaya alır .
final maçıda
fenerbahce - beşiktaş . oynar

işte idealizm...yes bea...[signature][hline]önce halk,sonra taht...
Mesaj tarihi:
fenerbahçe alır.. artık hasretiz çnkü..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Fener alabilir. Zorlarsa Besiktas zorlar.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Mesaj tarihi:
Lig kupasidnan kac tane var?[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Mesaj tarihi:
15..Totalde yine bir üstünlük söz konusu..
Nese..Anadolu'dan bir takım alsım mümkünse Denizlispor falan alsın da 2.lig'e düşmüş bir Avrupa takımımız olsun..Çok özeniyorum öyle takımlara :p..[signature][hline]D'akmor
so 80's

Haklıyım tabi!
Mesaj tarihi:
Yakında FİFA cimbomu 2.lige düşürürse avrupa'da görürsün belki :)[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer,
Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer,
Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü;
A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
Mesaj tarihi:
FB hangi işe bakıcak çok mrk edıyorum fifa işine bakarsa fb dünyadan silinicek : P[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU?!!? KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN!!..
Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım.
  • Yeni Oluştur...