_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Arkadaşlar ben fm2006 oynuyorum.Bir tane de yama indirdim.Belki oyunlar bölümüne açmam gerekirdi ama konu beşiktaşlı futbolcular olunca buraya açtım.Mesela oyunda ailton yıllık 2.2 kleberson 1.8 cordoba 1.6 milyon dolar alıyor.Bu rakamlar gerçek hayatta da doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tam doğru olmasa bile yakındır[signature][hline]BAĞDAT CADDESİ,BAĞDAT CADDELİLERİNDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 onun gibi bişeydir herhalde..[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 eide onlar o parayı hakediomu özellikle ailton[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yedek bekleyen rüştü bile alıyo 2m $[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Valla benim bildiğim ailton yıllık 2 milyon avro alıyo.....[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer, Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer, Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü; A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Rüştü 750k EU biliyorum ben[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 daum 2 milyon $ aliyo, FB'li futbolcular da saalam maaş aliyo onu biliyorum. Ailton'da 2 falan aliyodur muhtemelen.. Dünya çapinda yildiz diye getirmedi mi onu demirören?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 e alıyor olabilir,gerçekten "Dünya çapında" yıldız kendisi..[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Vodan, 05 Ocak 2006 01:39 tarihinde demiş ki: Rüştü 750k EU biliyorum ben dorusu bu.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ailton ilk yıl 1.8 milyon $, ikinci yıl 1.6 milyon $ garanti para alıo.ayrıca oynadığı her 10 maçta bir 100 bin $ prim alıo. ama bu 100 lük ceza olarak kesildi.yani 10 maç oynadı ve prim alamadı.bu rakamların aksini idda eden varsa tartışabiliriz. çok iyi biliorm bu rakamlar doğru.ama klebersonunkini bilmiorm bilen varsa benim gibi yazsın lütfen...[signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 futbolcu olmak var bea![signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 nba de basketciler daha fazla kazanıo ama en iyisi memo gibi olmak adam 5 yıllık mı ne sözleşme imzaladı 40 milyon civarında garanti para götürdü bide primleri falan wardır ... off off :D[signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 5 yıllığına 60m. $ değil miydi o?[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya ben karıştırmış olabilirim yao,stoudemire,memo hepsinin sözleşmesini okumuştum ama hepsininkini birbirine karıştırdım :([signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 memo 5 yilligina 50 milyon $ aliyo sanirim, hido da 6 yilliga 40 milyon $ a imza atmişti. oyle hatirliyorum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 velhasılkelam bu sporcular süper para alıyolar ;)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: aytimania, 05 Ocak 2006 11:23 tarihinde demiş ki: ailton ilk yıl 1.8 milyon $, ikinci yıl 1.6 milyon $ garanti para alıo.ayrıca oynadığı her 10 maçta bir 100 bin $ prim alıo. ama bu 100 lük ceza olarak kesildi.yani 10 maç oynadı ve prim alamadı.bu rakamların aksini idda eden varsa tartışabiliriz. çok iyi biliorm bu rakamlar doğru.ama klebersonunkini bilmiorm bilen varsa benim gibi yazsın lütfen... Mümkünse bu bilgileri aldığın bir site varsa söyleyebilirmisin diğer futbolculara da bakabilmek açısından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Şu sporcuların yılda kaç para kazandığını öğrenebileceğimiz bir site var mı?NBA olsun,futbol olsun,tenis olsun...[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ailtona verilen paraya çok yazık[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya ben ailtonu yıllardır takip ediodum çok beğeniodum.biraz daha erken gelseydi daha çok sewinirdim fakat yinede geldiği sabah bütün gazeteleri aldım :) sewinçten uçuordum. her gazetede ortak olarak bu rakamlar werilmişti ordan aklımda kaldı. yoksa hepsini bilsem klebersonuda sölerdim.hatta 1.sezonki alacağıyla 2. sezonu bile karıştırmış olabilirim :)[signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 1.8m Den girmişizde Buraya Formula 1 Pilotlarının kazançlarını Primsiz biçimde yazsak bunları yaklaşık 20-30 hatta Schumacher 50 ye katlıyor Hatırlatırım Primsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar