Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaşlı futbolcular yıllık ne kadar maaş alıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben fm2006 oynuyorum.Bir tane de yama indirdim.Belki oyunlar bölümüne açmam gerekirdi ama konu beşiktaşlı futbolcular olunca buraya açtım.Mesela oyunda ailton yıllık 2.2 kleberson 1.8 cordoba 1.6 milyon dolar alıyor.Bu rakamlar gerçek hayatta da doğrumu?
Mesaj tarihi:
onun gibi bişeydir herhalde..[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
Valla benim bildiğim ailton yıllık 2 milyon avro alıyo.....[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer,
Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer,
Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü;
A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
Mesaj tarihi:
daum 2 milyon $ aliyo, FB'li futbolcular da saalam maaş aliyo onu biliyorum.

Ailton'da 2 falan aliyodur muhtemelen.. Dünya çapinda yildiz diye getirmedi mi onu demirören?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 05 Ocak 2006 01:39 tarihinde demiş ki:
Rüştü 750k EU biliyorum ben

dorusu bu.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Mesaj tarihi:
ailton ilk yıl 1.8 milyon $, ikinci yıl 1.6 milyon $ garanti para alıo.ayrıca oynadığı her 10 maçta bir 100 bin $ prim alıo. ama bu 100 lük ceza olarak kesildi.yani 10 maç oynadı ve prim alamadı.bu rakamların aksini idda eden varsa tartışabiliriz. çok iyi biliorm bu rakamlar doğru.ama klebersonunkini bilmiorm bilen varsa benim gibi yazsın lütfen...[signature][hline]önce halk,sonra taht...
Mesaj tarihi:
nba de basketciler daha fazla kazanıo ama en iyisi memo gibi olmak adam 5 yıllık mı ne sözleşme imzaladı 40 milyon civarında garanti para götürdü bide primleri falan wardır ... off off :D[signature][hline]önce halk,sonra taht...
Mesaj tarihi:
ya ben karıştırmış olabilirim yao,stoudemire,memo hepsinin sözleşmesini okumuştum ama hepsininkini birbirine karıştırdım :([signature][hline]önce halk,sonra taht...
Mesaj tarihi:
memo 5 yilligina 50 milyon $ aliyo sanirim, hido da 6 yilliga 40 milyon $ a imza atmişti. oyle hatirliyorum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
said:
aytimania, 05 Ocak 2006 11:23 tarihinde demiş ki:
ailton ilk yıl 1.8 milyon $, ikinci yıl 1.6 milyon $ garanti para alıo.ayrıca oynadığı her 10 maçta bir 100 bin $ prim alıo. ama bu 100 lük ceza olarak kesildi.yani 10 maç oynadı ve prim alamadı.bu rakamların aksini idda eden varsa tartışabiliriz. çok iyi biliorm bu rakamlar doğru.ama klebersonunkini bilmiorm bilen varsa benim gibi yazsın lütfen...

Mümkünse bu bilgileri aldığın bir site varsa söyleyebilirmisin diğer futbolculara da bakabilmek açısından?
Mesaj tarihi:
ya ben ailtonu yıllardır takip ediodum çok beğeniodum.biraz daha erken gelseydi daha çok sewinirdim fakat yinede geldiği sabah bütün gazeteleri aldım :) sewinçten uçuordum. her gazetede ortak olarak bu rakamlar werilmişti ordan aklımda kaldı. yoksa hepsini bilsem klebersonuda sölerdim.hatta 1.sezonki alacağıyla 2. sezonu bile karıştırmış olabilirim :)[signature][hline]önce halk,sonra taht...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
1.8m Den girmişizde Buraya Formula 1 Pilotlarının kazançlarını Primsiz biçimde yazsak bunları yaklaşık 20-30 hatta Schumacher 50 ye katlıyor Hatırlatırım Primsiz
  • Yeni Oluştur...