Wolker23 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 gamecard alıcamda kafama takılan sorular var.bu gamecard ile acc acabiliyormuyum.yoksa bu gamecard sadece acık olan acc i 3 ay bedava oynamak icinmi gecerli. Diyelimki olmuyor bende guest key var bununla acc acıp geri kalanını gamecardla devam edebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 kapalı olanı acıyo normal kartla oder gibi[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker23 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yani ben guest key ile acc actıktan sonra gamecard ile devam edebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hyr edemiyosun normal oyun icin gecelri guest keyin ustune oyun alman lazım[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar