Chorap Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Sonunda epic mountumu aldım, haftalarca farm edip, enchantler satip vs. ama düşündüm de acaba rank 11 e kadar bekleyip mi alsaydim 90 golda? 800g baymaktansa çok daha ucuza neredeyse aynı mountu alabilirdim. bikaç kişiye sordum (şu an rank 5 im) rank 11 olana kadar bikaç ay harcarsın dediler. bende onun üzerine aldım. iyi yapmışmıyım? :D[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yapmısın bizim ark aldı sonra ogrimara exteled oldu suan rank 1o hafatya 11 olur heralde simdide kurt alcak ^^[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hll[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar