Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arti repair

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bayadır girmiyodum baktım conlar 70 lere inmis artilerin repair ediim dedim ama 1 plat istiyo kullansam bi zararı olur mu[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!!
Mesaj tarihi:
bence kıy parana repair ettir:)[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid
Elturco warlock rr6l1 excal/mid
Arikan hero rr3 pryd/hib
Kokokoko rr3 friar/camlan
Mesaj tarihi:
70 teki itemlar bi işe yaramaz, eğer armor weya weapon değilse 70 e kadar bekliyebilrisin ama armor weya weaponların con u düştüğünde effective dps weya armor u düşüyo, min 97 de tamir ettirmelisin armor weya weaponları
Mesaj tarihi:
jewel sette con 70 e kadar beklenir diye bişi yok.. con un hiç onemi yok jewel sette 70 ken de kullanabilirsin (sadece skill puanlarını alamazsın... stat,resist işlemeye devam eder).. weapon ve armor içinde 96-97 yi geçirme repair ettir...[signature][hline]Stjoseph RR11L0 (Paladin/DAoC)
The Monk Eye (Monk/GW)
Mesaj tarihi:
said:
StJoe, 04 Ocak 2006 13:21 tarihinde demiş ki:
con un hiç onemi yok jewel sette 70 ken de kullanabilirsin (sadece skill puanlarını alamazsın

kendinle çelişmişin :)

[Bu mesaj SavagE tarafından 04 Ocak 2006 13:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayır çalişki yok tüm templatelarıma bakabilirsin jewel sette skill puani kullanmiyorum skill veren jewel templateime girmez :D[signature][hline]Stjoseph RR11L0 (Paladin/DAoC)
The Monk Eye (Monk/GW)
  • 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...