SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben we bir kac arkadasım bır suredır areste oynuoruz ama arestekı yuksek lvl lileri gorunce korkuoruz bunların arasında ezılırız die beramus serverı sizce nasıl simdiden tesekkurler[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 xigenon[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 cypher :D:D:D[signature][hline]angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 cypher mı asla[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: ange, 05 Ocak 2006 17:06 tarihinde demiş ki: cypher :D:D:D +1 :D[signature][hline]Knight OFFline artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 beramus kosp la çoşmuş bir server 65 + o kadar çok adam varki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 nedir bu cypher sewddası dupe yapıp bedavadan full unıqe takmak hosunuza mı gıdıo emek wermeyın ne zewki war[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 aslında imzana bakılırsa hiç başlama diycem ama... her koyun kendi bacağından asılır malum...:D[signature][hline]Knight OFFline artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 kesınlıkle diez... Cünkü ne player lvlları okadar yuksek nede item kirliligi yok .... en temiz server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: SPectre88, 05 Ocak 2006 17:10 tarihinde demiş ki: nedir bu cypher sewddası dupe yapıp bedavadan full unıqe takmak hosunuza mı gıdıo emek wermeyın ne zewki war dupe yapanların hakkını yeme şimdi...oda emek işi, adamlar sabaha kadar pc başında dupe yapmaya çalışıyo :D[signature][hline]Knight OFFline artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sen yapıosun belli ki isi bildigine gore[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 valla ben koladminlerin anasından başlayıp bacısından çıkıyorum. premium da istemiyor hem[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: SPectre88, 05 Ocak 2006 17:14 tarihinde demiş ki: sen yapıosun belli ki isi bildigine gore sen okuma özürlümüsün ? o cümlenin içinden benim dupe yapmayı bildiğimi nerden çıkardın, helal olsun vallaa :D cypher hakkında yazdıklarına bakılırsa asıl sen dupe yapmayı biliyon gibi geldi bana ehuehu :D[signature][hline]Knight OFFline artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sence dupe yapmayı bilsem nıe gul gibi aresi ezıklıten bırakayım[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar