daronm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bu gitarın fiyatı ne kadardır?gitarın şekli çok hoşuma gitti,ama galiba türkiyede bu gitarlardan yok.çünkü ibanez'in sitesinden Turkey'i şeçtim classic models bölümü yok,ancak U.S.A bölümünde bulabildim.[hline]Hey you, are me, not so pretty, All the world I've seen before me passing by, Silent my voice, I've got no choice All the world I've seen before me passing by, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Bu şekil hoşunamı gitti yani..[hline]Emaleth, 24 Şubat 2003 10:33 tarihinde demiş ki: kafam girsin o kara benim be! XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 iğrenç gitar[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 iğrenş ötesi kumuk biş ay midem bulandııııı[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 odun gibi be[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Kişisel düşüncem: ana vücudun sağ altından çıkmış olan o şeyden tutup al g.tüne sok dermiş gibi duruyo... kötü onun yerine ben mükemmel el yapımı gitarlar diye bi saytfa açmıştım oraya bak :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Volfied, 24 Şubat 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Kişisel düşüncem: ana vücudun sağ altından çıkmış olan o şeyden tutup al g.tüne sok dermiş gibi duruyo... kötü onun yerine ben mükemmel el yapımı gitarlar diye bi saytfa açmıştım oraya bak :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu ahuaha! :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar