Sayk0 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Az önce https://www.knightonlineworld.com/account/rankings.php sayfasında geziyorum Clanların baya bi çoğu özellikle Kolu yanan clanların oyuncu ortalamaları 55 clan 36 kişilik değilmidir bu olaya artık ne zaman son verilecek ?[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Grade 1 için Listede kaç oLmak Lazım ?[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 16x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: pckopat, 05 Ocak 2006 16:13 tarihinde demiş ki: Grade 1 için Listede kaç oLmak Lazım ? 700 000[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben 33 kişi idim daha dun baksaydın sayko ama bı baktım 60 kişi bile yapanlar var su an baksana benım clan kac kısı???ve kacıncı ustumde kı altımdakı kac kişi ?[signature][hline]angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 PressOk a baktım 60 kişi :O yeni kurulan bi clan var 1. sırada 55 kişi :O senin clan 40 kişi diğerlerine göre şamda kayısı :D[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 düşür benden 4 kişi en az np lılerı , bıde dıger clanları en az np lılerı cıkar cek 36 ya..o zaman noob clanlar ortaya cıkar dimi ?ama dedıgım uzun iş :D sen iste 36 kişi ile de yakarım kolu.ama senın işin zor bıraz kimse 36 ya cekmıyo clanları bende delı oluyorum[signature][hline]angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya bide istek bitmiyor o yüzden arttırmıyorum zaten başım ağrıyor o zaman çatlar :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ahaha bide ashqiya zamanında bana sor + o sıralar 1 hafta kral olmustum :( valla gıresım yoktu oyuna.[signature][hline]angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Senin neler çektiğini görüyordum :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 birde hislerıme ortak olsaydın :D[signature][hline]angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar