bakkal_niyazi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 madmex3 ve atak__ adlı sahıslar herşeyimi verek aldığım iron bowumu benden deneme amaçlı istediler.Bende madmexle eski konusmalarımıza dayanarak ve türk olduğu için güvenerek verdim.Fakat bu sahsılar aldıktan sonra sürekli vericez die oyaladılar.Daha sonra damı moradanda benim bowu satarken yakalaladım.Yine vericem vericem derken bi anda oyundan çıktı.Artık bowu alma şansım yok.yaptığım aptallıkla kalıcam.Fakat bu adamlar sadece beni değil baya bi kişiyi kandırmışlar.Hatta acc bile çalmıslar.Artık bakkal_niyazi bitti bi arkadasa id'yi ve şifreyi verdim.Bundan sonra tek amacım o ikisini banlatmak olucak.Sizden de tek isteğim bu oyunda babanız bile istese hiçbir iteminizi vermeyin ama oyunda hala iyiler var.Oyunu bırakın Türkiye bile bu gibi adamlar yüzünden ileriye gidemio.Akılları fikirleri emek çalmak.Duyduğuma göre türk gm buraya giriyomus.Ondan da tek dileğim adamı banlaması veya itemlerini silmesi bakalım ondan sonra ne yapıcaklar.Bana yardım edebilecek biri varsa lütfen mesaj atsın.Herkeze teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hepsini okuyamadım ama İB ni çalmıslar sanırım geçmiş olsun[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ooo böyle topic çok açıldı,hala da açılıcağa benziyo,saf olmayın[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bakkal_niyazi bittiyse dia_niyazi olur kuzum, üzme canını.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 çalmak ağır kaçar,dolandırıldı diyelim[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Kardeş senin itemin çalınsa da gm bişey yapamaz. Onu da banlatamazsın çünkü senin kasıtlı verip vermediğini nerden bilecek ? hem bi ib oyunun sonu deil. geçen gün yan masada oturan arkadaşım ares'ta abyss'ten ib çıkardı. bu kadar büyütme bence ve kendini geliştir. Oyunda da babana bile güvenme.[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakkal_niyazi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 kurallara baktıysan orda "Dümen, Dolap, Oyun tertip ederek birinin kullanıcı ismini veya bir malını almak" die bi kural var.Cezası ise arastırma sonucu sürekli ban.Gm gelsin konussun ben ona ssde veririm videoda veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bakkal niyazi madmex3 ve atak___ bunların banlanma zamanı geldi sen gönlünü ferah tut en kısa zamanda banlanacaklar sana garanti veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: ermac_tr, 05 Ocak 2006 13:07 tarihinde demiş ki: bakkal niyazi madmex3 ve atak___ bunların banlanma zamanı geldi sen gönlünü ferah tut en kısa zamanda banlanacaklar sana garanti veriyorum ilginç,nasıl garanti veriyosun peki[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 lol sen ne yapacan ya herkesin aldıgı itemleri verir yada ban yer daha önce ban yiyenleri bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakkal_niyazi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ermac_tr saol ben tanıyom zaten seni bazı arkadaslar senin klanda. Diğer arkadasa gelince madmex3 ve atak__ sadece adam kandırmıyolar.Trade den account bile çalıyolarmıs.Ve bunu sadewce bana yapmadıkalrını düşünürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 benim clandan birilerinede aynısını yaptılar ondan sen merak etme en kısa zamanda ko ya ya veda edecekler yada aldıkları itemleri geri verecekler sana gelince ko da babana bile güvenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakkal_niyazi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ben o charla daha girmicem.Nerden haberim olcak geri vericeklerinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 itemlerini geri vermek için seni arayacaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya git bakkallık yap napacan knightı mnightı :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ermac nasılsın ben lidya clana almadığın kişi şu anda metropoldeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 lidya zaten clanımdaydın cıktın cıkanlar geri alınmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 gecmiş olsun madmax3 türkmüydü yeni öğreniom inş itemlerini geri alabirsin![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar