ulmo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Npc Keserken Bi tane Elixir Weapon Çıktı Fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz satıcamda
special77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: ulmo, 04 Ocak 2006 15:10 tarihinde demiş ki: Npc Keserken Bi tane Elixir Weapon Çıktı Fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz satıcamda TROY'da 200-300k arası 190'a bile satan yok genelde 250k Diğerlerini bilmiyorum
fereke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 troy server adı :)[signature][hline]ehven-i şer, şerdir.
fereke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 çok ilginç yaa bu arkadaşın durumu gibi çok arkadaşımız var oyuna ilişkin birçok temel bilgisi olmamasına rağmen bayağı bi lvl almışlar eleştirmiyorum da sadece garip geliyor bana[signature][hline]ehven-i şer, şerdir.
Retry Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende account alabilirsem inş. başlıcam oyuna duyduguma göre ve okuduklarıma göre LvL kasmak cok zormuş yani lvl 30 yada 35 olmak neredeyse ke'de 60 70 olmak gibi bişiymiş. doğrumu[signature][hline]Nick: Nick Yok Class: Sınıf Yok Server : Gerçek Hayat Clan: Kendi Arkadaşlarım LvL: 00 Np: Kim Takar NP'i Oyunu Bıraktım Hatta Char'ı Kapattım
saldur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 lol.. deil arkadaşım. 30 yada 35 zor deil. ko daki l60 buradaki 55 gibi bişeydir heralde.[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
Cachass Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 günde 8saate yakın oynadım lvl19um 5gün geçti galiba hatırlamıorum ama yani daha zor gelişiosun ben KO da lvl20ye oturarak gelmiştim...
imercan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 evet.. benzerlerinin en zor lvl vereni bu oyun.. kesinlikle.. Ama görev olayı ve bir lvl sonra nasıl olucak merakı biraz olsun unutturuyo lvl up. oldunu bazen farketmiyosun :)[signature][hline]server : troy guild : DeePFeaR Lv 12 Pure STR GLAVE : JUDGE Lv 32 Pure İNT SPEAR : SuDDeN Lv 21 ÇoRbA GLAVE : DooMSdaY
jestergod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bunda oturarak lvl alamadıgın için zor geliyor zaten. Kendi xp ni kendin kasıyosun, yanına senden 50 lvl yüksek adamı alıp bele$e lvl atlayamıyosun. Çok güzel sistem, knight çıların beceremeyip "aga bu oyun dandik" diyip bırakmalarını saglıyor, bu daha bi güzel :D[signature][hline]Silkroad Online Nick: Fangorn & Level: 4x & Guild: Laming Corporation & Server: Troy ---------- - elektrik alamadım senden Hulusi - e tabi yavrum, $alteri kaldırmadın daha, - ??!!? nası yane? - kaldır bak $alteri, nasıl veriyorum elektriği - bu mu $alter - ohoooo, hade canım hade, sağdan sağdan..... - .............
marksman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 4 günde kafede şu an 20 lv im... ama 18 gün afk olcam :)[signature][hline] aeges de o kadar pahalı değil 70 k sanırsam bende 1 tane buldum acep neyimi uplasam :) Knight Offline ~ SilkRoad Online [Bu mesaj marksman tarafından 05 Ocak 2006 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar