Jester Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 stoner rock ı da bilmiyosan bm diye de tarz yoktur death de yok thrash tamamen sıkma zati hammer müzikten çıkanlar amatör diyene kafam girsin, git al cidesphere'i dinle bakayım[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: Infernal_Reborn, 23 August 2003 18:58 tarihinde demiş ki: in spite ve cidesphere... ikisinin de albümleri var bende ikisi de çok damar gruplardır in spite'ın feel nothing ve cidesphere'in deep scar çok baba şarkılardır [hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi eheh o in spite sepultra konserinde baya kötüydü ama. coşturamadılar milleti diğr grubu bilmiorum ama bak nasıldır. umarım in spite a benzemiodur.[hline][i] qu est ce que c'est:viande
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 cidesphere in spite tan daha iyi bi de konserden önce sana da mööleyip yuhalasalar nasıl performans verirsin inek milletimiz heriflerin bütün hevesinin içine sıçtı[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 comma iyi lem hadi ordan. :D[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 hmm olabilir (prodüksiyon)[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 kayıtları hammer yapmıyo ki hipneler adamlar kendi stüdyolarında yapıp hammer'a veriyo somethings wrongun albümünün tarihi 99 ayrıca[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 niye böyle bi tepki verdin anlamadım ama hipneler lafını üstüne alındın sanırım, sana demedim hammer a dedim. hammer çalışanıysan sana da demiş olabilirim yalnız.[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ;) sana niye küfür ediym ki ben dururken hammer daki şahsiyetler kaydı bile yapmıyo onlar küfürlük durumda[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: Delanoresse, 25 August 2003 00:12 tarihinde demiş ki: infernal reborn amator hepsi gruplarin something's wrong - rezalet antisilence - bi iki ilginc parcasi disinda rezalet radical noise - iclerinden en duzgun olani in spite - rezalet comma - rezalet kayitlar (amatorluk esas burda) ama isik veren bi grup abuk subuk bi kac black metal yapan grup vardi radyolarda duydugum ama hammer muzik cikisli mi emin degilim o yuzden yorum yapmayim..[hline]"HEPİMİZ ZENCİYİZ!" abi senin müzik zevkine uymuosa rezalet deme hakkına sahip deilsin iyi madem öyle bende sana söyle diyim içlerinden en düzgün dediğin gurubu dinleyen bence salak tır diğcem yine ben suçlu olacam o yüzden demiyorum!!![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 tiksiniyorum nefret ediyorum ondan bundan. o kadar alternatifim ve undergroundum ki underground gruplardan bile var oldukları için nefret ediyorum ayrıca bütün müzikler iğrenç tamam mı! hiyeeeyt![hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim mohahahahahahahahah :D tam imzalıksın hakkını yemez diil miydi o :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Bonus, 25 August 2003 21:23 tarihinde demiş ki: 8. lvl olan çoooooooooook az yani buraya ne kdr az olduunu yazmaya kalksam sığmaz
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ahanda alın[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ahanda alın ne demektir ya?[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 bi üstteki mesajı da okursan[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ewt okudum da ne yani ahanda alın kelimesini neden yazdın bi anlamı warmı sen bana onu söyle?[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 öf natural bana kılsın biliyom ama böyle anlamsız mesajları niye yazıyon ki önce dedim komiksiniz tam imzalıksınız ahanda alın mesajını da imzama koydum anlamında söyledim[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim
Öne çıkan mesajlar