EarS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Nasıl giricem bilgileri?Hesabı açtırırken girdiğim bilgileri kabul etmemiş ve şimdi dondurmus hesabımı.Ne gibi hususlara bakıyorlar?xxxx xxxx xxxx xxxx-xxx formatında bir kredi kartı numarasını nasıl girmeliyim?Kredi kasrtı sahibinin adında Türkçe karakter var.Türkçe karakterleri girmelimiyim?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Türkçe karakterde sorun oluyor malesef. Daha önce bir arkadaşımın başına gelmişti ve sorun çözülememişti.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Hadi ya?Eee napcaz şimdi?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Banka ile bir konus bakalım. Anlat durumu. Belki vardır bir çözüm yolu.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 peki bu xxxx xxxx xxxx xxxx-xxx formatındaki kredi kartı numarası nasıl girilecek xxxxxxxxxxxxxxxxxxx diye mi giricem?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Arkadaşlar yardım edin kredi kartının uzerinde turkce karakter yokmus.tamam bunu hallettik.ama yine kabul etmiyor.Credit card rejected, but due to system problems.diyor.ne yapmalı ne etmeli?siz nasıl girdiniz onu biri soylesin.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 mesela douwantit te boşluk yok numaraların arasında, türkçe karakter zaten kullanmaman lazım, benim kart ta vardı ben ç yi c girdim sora bi de üstüne mail attım bakın bu böledir hata olursa şöle deneyin diye, 10 dk sora oldu. ayrıca ben adreste vs falanda tr karakter kullanmadım, son confirm i yapmadan önce hepsini kontrol et bence. [Bu mesaj Norak tarafından 27 August 2003 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 arkadaşlar kredi kartı internette kullanım için açık değilmiş açtırınca sorun hallodu.herkeze teşekkurler.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar