Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi kartı bilgileri girilmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nasıl giricem bilgileri?Hesabı açtırırken girdiğim bilgileri kabul etmemiş ve şimdi dondurmus hesabımı.Ne gibi hususlara bakıyorlar?xxxx xxxx xxxx xxxx-xxx formatında bir kredi kartı numarasını nasıl girmeliyim?Kredi kasrtı sahibinin adında Türkçe karakter var.Türkçe karakterleri girmelimiyim?[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Mesaj tarihi:
peki bu xxxx xxxx xxxx xxxx-xxx formatındaki kredi kartı numarası nasıl girilecek xxxxxxxxxxxxxxxxxxx diye mi giricem?[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yardım edin kredi kartının uzerinde turkce karakter yokmus.tamam bunu hallettik.ama yine kabul etmiyor.Credit card rejected, but due to system problems.diyor.ne yapmalı ne etmeli?siz nasıl girdiniz onu biri soylesin.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Mesaj tarihi:
mesela douwantit te boşluk yok numaraların arasında, türkçe karakter zaten kullanmaman lazım, benim kart ta vardı ben ç yi c girdim sora bi de üstüne mail attım bakın bu böledir hata olursa şöle deneyin diye, 10 dk sora oldu.

ayrıca ben adreste vs falanda tr karakter kullanmadım, son confirm i yapmadan önce hepsini kontrol et bence.

[Bu mesaj Norak tarafından 27 August 2003 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaşlar kredi kartı internette kullanım için açık değilmiş açtırınca sorun hallodu.herkeze teşekkurler.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
  • Yeni Oluştur...