Gallant Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Tremour77, 22 Ekim 2005 12:46 tarihinde demiş ki: hic olmasin daha iyi.vuracam ben o adami zaten.olsun yapmasinlar bolumunu [Bu mesaj Tremour77 tarafından 22 Ekim 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Arada 15-20sn gözüksün güzel oluyor. Ama bütün bölüm çekilmiyor. Anca ichigo rukia filan olacak öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ichigo'nun olmadığı bölümler çekilmiyo walla haklısın:) Ichigo ve Rukia'nın beraber olduğu bölümlerde tadından yenmiyor :p[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Renji'li ve Hitsugaya'li bolumler de manyak oluyo yaw. Zaraki'nin dovusleride izlemeye deger oluyo :D cok guzel, kaliteli, saglam karakterler var Bleach'te. ayrica hepinize BWAH HAHAHAHAHAH yapiyorum :D[signature][hline]iroasenai atsui omoi karada-juu de tsutaetai yo tonight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yapma lutfen kılım ben ona :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Tremour77, 25 Ekim 2005 21:19 tarihinde demiş ki: yapma lutfen kılım ben ona :( +1 Bleachin bölümlerinde ya ichigo yada kon olacak yoksa çekilmiyor :)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ichigo cidden super uber bi karakter fakat, ne yalan soyliym, su son bolume kadar ben Ichigo'nun fazla farkinda degildim. 54'te obaaa sen neymissin oldum. ondan oncede severdim keratayi ama simdi cok bi saygimi kazandi tabi. benim favorilerim Renji, Urahara, Byakuya, 69 suratli guzel cocuk :D, Hitsugaya (1 numaram bu), Orihime ve Ishida. Yoruichi-san'in kendisi idolum olur zaten :D[signature][hline]iroasenai atsui omoi karada-juu de tsutaetai yo tonight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Yazmayı unutmusum birde listede Kenpachi var tabiki.[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Virus, 25 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki: Yazmayı unutmusum birde listede Kenpachi var tabiki. Valla 52-53 bölümlerde acayip saygımı kazandı Zaraki Kenpachi[signature][hline]Fearing is Believing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 55 çıktı :)[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Evet ben indiriyorum :) http://bt.saiyaman.info/ adresinden ulaşabilirsiniz raw'ına. Alt yazılısıda sabaha veya gündüz saatlerinde çıkar büyük ihtimalle. Dattebayo hızlı çalışıyor şu sıralar[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 offf offfff yine action yok yaaa, bu bölüm daha çok konuşmalarla action başlangıçlarını göstermek ile geçti, byakuya ve Ichigo kapışması büyük ihtimalle 56'da da olmayacak 57'e kalacak gibi :([signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Hell-Fansub 55'i bölümün alt yazılı versiyonunu çıkardı bile torrent linki aşağıda... http://www.point-blank.cc:16384/allowed/torrent.php/Hell-Fansubs_Bleach_55_%5BFE0B78F5%5D.mkv.torrent[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Dattebayo çıkardı bile ama ondan önce HellSub grubu çıkarmış. Direct download olarak sadece Hell bulduğum için onu indiriyorum ben bir ara Dattebayo indiririm ama sabırsızlık işte :D alnız bir ilginçlik var. 300MB HellSub grubunun bölümü :D Bu arada Zaraki Kenpachi ve Yachiru hastasıyım bende. Süper bi ikili onlar ya :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bölümlere sığmaz oldu artık bleach yaw :D 45 dakka olsun her bölüm :-p bu arada hellsubs 300mb falan ama sesde bi sakatlık var sankim[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Evet ben raw'ı indirdim izledim sonra Hell-Sub indirdim izledim şimdide Dattebayo indirdim onu izliyorum :) Dattebayo bu işi baya sağlam yapıyo[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Aynen bende başladım DB indirmeye. Hellsub fena değil ama alışmışız diğerine :D Bu arada Hell'de başlangıçta karaoke yoktu. Kendi adıma sev dim bi bölümlükde olsa böyle görmeye :D Orjinali nasılmış merak ederdim (ama indirmezdim RAW manyak değilim bi başlangıç için :P)[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 DB yi tavsiye ederim gayet guzel seste cevirmede.. ben Lunar'i takip ediyordum DB cikardigi an direk onlara dondum. buyuk bi inatla Naruto'yu sublamaya devam ettikleri icin cok saygi duyarim bu gruba :) bu arada evet, Bleach bolumlerini 45 dakikaya cikarmali! :D yetmiyoooooooooo~~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 abi 45 dk yaparlar bu sefer 2 hafta beklersin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Tremour77, 26 Ekim 2005 19:28 tarihinde demiş ki: abi 45 dk yaparlar bu sefer 2 hafta beklersin lol amanya ne yaptın 1 hafta çok uzun geliyo zaten[signature][hline]Fearing is Believing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 direkt download yapabilecegim adres verebilirmisiniz?20 bolume kadar seyredebildim ve emule cok yavas.lunar seyrediyordum hep ama dattebayo'da olur herkes ovdugune gore:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bleach Portal Bleach tv Al bakalım :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: unrealdimension, 25 Ekim 2005 01:32 tarihinde demiş ki: Yaza Bleach filmi varmış :) 2006 yaz. Ya daha 3 bölüm falan var ichigo vs byakuya nın hakikaten başlamasına. Başladıktan sonra zaten 10 chapter felan sürüo mangada. 167. chapter'da bitio. 180 gibi bu Soul Society hikayesi bitiyo. Ondan sonra asıl manyak hikaye başlıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 benim korkum o hikaye başlayana kadar -naruto gibi- bunu da fillerlarla doldurup olayın içine etmeleridir...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ennn buyuk korkum Bleach'in Naruto'ya donmesi. bu senenin uzun suredir devam edipte sapitmayan animelerinden. umarim aynen boyle devam eder. gittikce iyiye giden bi konusu var cunku, ihtiyac duymazlarsa fillerlara cok bi sevinirim.[signature][hline]iroasenai atsui omoi karada-juu de tsutaetai yo tonight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya naruto da bi 100 küsür bölüm güzel güzel gitti fillersız nesiz ...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar