Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Dregoth said:
Letsgetthesunshine said:

Ya spoiler a almayın zaten release olmuş durumda ve evet Kenpachi has return the game ^^

Bu arada şamaroğlanı oldu esas çocuk =/

Ya ağır küfredeceğim, resmen spoiler oldu benim için, uyuz oldum.

Pardon da ne saçmalıyorsun? Zaten vaizard mod bitti bankai hali bile adama işlemezken neyi bekliyordun pardon da (zangetsu ile konusup arrancar ichigo nun mu gelmesini bekliyordun? Ha bi de Kenpachi ownzz nidaları yukselirken benim yazdıgım post mu battı... Artı mangadan bi dünya spo acık acık yazan var kimse yellenmiyor bu kadar..
Sosyal ağlarda paylaş

8 Ekime kadar gittim hiç kimse senin kadar açık spo yazmamış hasta etme yani. Demek oluyorki 1.5 aydır insanlar, sadece aksiyon geliyor demekten öteye gitmemiş. Kimse aaa X karakter çıkacak dememiş. Bundan sonrası spo.

Kafamdaki diğer senaryolar

Ben açıkçası pesche ve dondo dan hareket bekliyordum yada ishida bir açık yakalayacaktı fakat zaraki aklıma bile gelmemişti.

Sosyal ağlarda paylaş

Birincisi bu komutu yazmayı biliyorum evet kafandaki soru işaretlerinin aksine. ikincisi zaten ya vaizardlar gelicekti ya da tayçolar bu belliydi yani.üçüncüsü naruto ve bleach e trollemeler hep oldu admin sildi büyük ihtimalle ben nel in büyüyeceğini 1 sezon once ogrenmiştim misal. dördüncüsü evet haklı olabilirsin ama burada acık acık sevinc nidaları atamıcaksak ne anlamı var sonucta 1 ay geriden animeyi takip eden de olabilir o zaman biz o zaman aralıgını mı beklicez?

Sosyal ağlarda paylaş

Ben spoiler vermemeye çok dikkat ediyorum.Spoilerin kralını yesem de(ki çok yedim)Karşımdakini kırmamaya özen gösteriyorum.
İnsan ayırmadan bu bölümdeki insanlarla animeleri, mangaları paylaşmayı yabancı forumlarda konuşmaktan çok daha seviyorum.
Buranın seviyesi diğer yerlere on basıyor açıkçası o yüzden.
Boşverin gerginlik olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

suspo kullanAMAYAN lar yuzunden bolumu seyretmeden buraya gelip bakamiyorum, ogrenin artik su forumu kullanmayi.

filmin son saniyesinde, milletin AYLARDIR bekledigi bir sahneyi sen nasil olurda bagira bagira aciktan soylersin ! ondan sonra da ne hakla kendini savunursun !

ayni hareketi adamin teki force unleashed in sonunu soyleyerek yapti sanirim konsol kisminda, herif cikti bir de ne yuzleyse millete laf yetistirdi, neymis o rahat rahat nagra atamiycak miymis, gerekceye bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler verilmesi ile ilgili benimde söyleyeceklerim var aslında. Türkiye'de ki tüm anime forumlarındaki Bleach bölümlerine baktım da, tartışılacak ve düşünen insanlar bi tek pati'de var.Seviyeli tartışma ortamını fanboy'luk almış gidiyor hepsinde.Heleki Bleach sitesi sahibi bir kaç sitede karşı karşıya geldim ve şok olduğum sahneler vardı ..

Şu anda manga takip eden biri olarak en azından Nell'in resimlerinin etrafta gezmesinden dolayı çok baba spoiler yemiş biri olarak başlamıştım.Ama hala direnenler için de üzülüyorum.

Dikkat edileceğine inanıyorum.Suçlu ve suçsuz yok.Bleach var B)-
Sosyal ağlarda paylaş

Ya iyi güzel soyluyorsunda biz neyi burada konusacagız o zaman ?
Ay İchigo vaizard modda ne kadar havalı ay bankai bakalım ne kadar sure boyle goturucek bak nel ne hallerde... Release olan bir animenin bolumlerinin spo su mu olur o zaman release gününde girmeyin su topiğe izlemeden su mantıgı da anlamıyorum yeni bolum cıkmıs paşam geliyor burada thread e giriyor sonra ben spo aldım gaza geldim diye efeleniyor oldu canım keten helvam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Dregoth said:

194

E abi çok efsane bir bölümdü, uzun süredir hebe diye bölüm izlemedim, bu arada Szayel Apporo yu severdim, uyuz oldum =)

örnek 1.2a bölümün ismini yazmış ve spoiler tagına almış,bu bukadar zor olmasa gerek?Bu kural sadece çizgi dünyasına ayit değil vizyondaki dizi topiclerine bakarsan da aynı kuralı görürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:
Ya iyi güzel soyluyorsunda biz neyi burada konusacagız o zaman ?
Ay İchigo vaizard modda ne kadar havalı ay bankai bakalım ne kadar sure boyle goturucek bak nel ne hallerde... Release olan bir animenin bolumlerinin spo su mu olur o zaman release gününde girmeyin su topiğe izlemeden su mantıgı da anlamıyorum yeni bolum cıkmıs paşam geliyor burada thread e giriyor sonra ben spo aldım gaza geldim diye efeleniyor oldu canım keten helvam.

Tartışmayı uzatmayayayım dedimde, bu nasıl bir uslüptür? Hayır, yani söylediğin sav doğrudur yanlıştırda. Tavrın çok gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...