Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Manga ch 188 çıktı 189 çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 42 de Yorouchi sama nın ne "mal" olduğunu anlıyoruz. Bayağı merak ettim bon kai formunu zanpaktounun hadi hayırlısı[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Evet bankai'leri merak et. Çünkü merak edilesi şeyler. Gördüm ordan biliorum. Tabi animesi nasıl olacak bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ya şeytan diyor mangaya giriş diye ama ben bleachın zaten renklerini seviyorum mükemmel renk seçimi kullanmışlar, siyah beyaz hiç beceremem okumayı manga falan[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 neyse animede de ban Kailer çıksın sonra en baba Bankai yarışması yapalım, şimdi çok spoiler olur, insan dayanamıyor okuyor[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Wispy manga daha çok sarıyor, siyah-beyaz deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Abi bu captain ne iğrenç bir adamdır ya, zaten gördüm kılıcı oha dedim, o bonkai halimi kılıcın Bu arada iki tane soru soracağım: 1- Ryoklardan neden bu kadar nefret ediliyor 2- 42 de Yoruchimi sama, [spo1=sp]Ichigo'nun maskesi [/spo]için I cant hand it over to you dedi, Ichigo da ben onu attım nasıl geliyor peşimden anlamıyorum dedi, siz ne düşünüyorsunuz bu kon u hakkında[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Maske hikayesini anlatırdım ama spoiler olur şimdi bende çok merak edip araştırmıştım ögrendim baya.. Mangasını bende okuyamıyorum kagıtta olsa okurumda monitörde olmuyo..[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: tanoren, 27 Temmuz 2005 14:20 tarihinde demiş ki: Hollow maskesi Ichigo, Byakuya tarafından dövülüp shinigami güçlerini kaybettikten sonra, eğitim sırasında bu güçlerini geri kazanmak için neredeyse hollow'a dönüşmek üzere olduğu için ortaya çıkıyor. Urahara'nın eğitimini hatırlayın [spo1=Byakuya ile dövüş (Bankai sonrası)]aynı maske Byakuya ile dövüşürken birden yüzünde beliriyor ve bir nevi altbenlik olarak kontrolü eline alıyor[/spo] [spo2=Hollow vs. Shinigami] söylendiğine göre hem hollow hem shinigami olanlar hepsinden daha güçlü oluyor; yani biri sonradan diğerine dönüşürse. manganın son iki chapterında özellikle belirtilmiş [/spo] yukarıdaki, ayrıca... Kenpachi ile dövüşürken, kendi soul güçlerini salınca kenpachi'ninki kurukafa, Ichigo'nunki Hollow maskesi şeklini alıyor. Yani içinde var adamın[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ryokalardan nefret edilmesinin sebebi, düzeni bozmaları. Rukongai'yi unuttunuz değilmi :D Bu Gotei 13'ün olduğu yere Rukongai'den yada Soul Society'de olan ruhların bile girmesi yasak. Kaldıki hala yaşayanlar girebilsin.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya arkadaşlar bu bleachin mangasını direk download yapabileceğim irc kanalları ile uğraşmadan bir yer yok mu[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 www.bleach7.com Üye oluosun. Yannız 62. chapter'dan sonra tekrar düzenlenmeye başladı. Şu an 72'den 152 ye kadar olan chapter'lar yok o sitede.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Şimdi 39'u izledim, feciymiş =)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Off Bleach portaldan indiriyordum ne güzel. 31den sonrasını indiremiyorum. Bzoukmudur nedir. Şimdi başka Dricect Download adresi bilen varmı? (real Media olması tercihimdir. Gayet kaliteli ve ufak boyutu :D) Çok merak ediyorum şu 39. bölümü :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Animania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Tanimayanlara Isterseniz Tanitalim! ;) İngilizce adı : bleach Yayımcı : tv-tokyo Yayınlanma yılı : 2004 Bölümler : devam ediyor Tür : Aksiyon, dövüş sanatları Studio : studio perrot Dizayn : Togawa Seishi Yönetmen : Abe Noriyuki Muzik : Sagisu Shiro Senaryo : Kubo Taito Kurasaki Ichigo 15 yaşında bir öğrencidir.Hayaletleri görebilme özelliğine sahiptir.Bir Kuchiki Rukia'yla tanışarak hayatına yeni bir yön verir.Artık bir Shingamidir(ruh kurtarıcı, ölüm tanrısı(ben ikinciyi daha çok seviyorum)).Shingami olarak hollow'lara(oyuklara) karşı savaşır. Fantastik bir kurgusu olan bu seride dövüş sanatlarına önem verilmiştir. Hemen Hemen her bölümde de bu kurgu ön plana çıkmıştır.Sıkmayan bir konuya sahiptir. Karakterler : Kurosaki Ichigo : 15 yaşındadır.Turuncu saçları ve kahverengi gözlüdür.Yüksek okul öğrencisidir.Hayaletleri görebilir ve dokunabilir.Agresif bir yapıya sahiptir.Verdiği sözleri tutan duygulu bir insandır. Kuchiki Rukia : Bir shingami'dir.Ichigo'yla karşılaştıktan sonra Shingam özelliklerini ona vermiştir.Ichigoya oyukları bulmasında yardım eder.Mantığıyla hareket eden ama Duygusal bir yapıya sahiptir. Inoue Orihime : Ichigo'nun sınıf arkadaşıdır.3 yıl önce abisini kaybetmiş tek başına yaşamaktadır. En iyi arkadaşı Tasuki'dir.Abisi öldükten sonra tek başına yaşamaya başlamıştır.Aşırı duygusal ve çocuksu bir yapıya sahiptir. Chado Yasutora(Sado) : Ichigo'nun sınıf arkadaşıdır.Az konuşan bir yapıya sahiptir.2 metraye yakın boyuyla dev bir adamdır.Akılalmaz bir güce sahiptir.Rock müziğiyle uğraşan asi delikanlılara takılır.Kısacası cool man. Ishida Uryu : Bir Quincy'dir.Shingamilerle kendi klanı arasında büyük nefret tohumları yeşermiştir.Ama Ichigo'yla tanıştıktan sonra arkadaş olurlar.Mantığıyla konuşan karizma bir insandır.Eliyle oluşturduğu okla oyukları vurur. Kurosaki Isshin : Ichigo'nun babasıdır.Semt doktorudur.Karısını kaybettikten sonra hareketlerinde sakatlıklar meydana gelmiştir. Kurosaki Karin : Ichigo' nun küçük kızkardeşidir.Evin düzenini o sağlamaya çalışır. Kurosaki Yuko : Ichigo' nun diğer küçük kızkardeşidir.Tam bir evhanımıdır.Sakin bir yapıya sahiptir. ************************************************************* Incelemeyi Yazan:suran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Hahahha, isshin'i çok iyi tanıtmışsın. Tam oturmuş valla. Kafadan sakat o :D Fantastik Drama olarak başladı ama sonradan aksiyon drama'ya döndü. Dövüş sanatlarıyla pek alakası olmasa da dövüş sahneleri şahanedir. Dövüş sanatlarından kastım gerçek hayattaki kılıç teknikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bleachportal.net deki dosyalar http://66.28.207.30/~bpmedia20/rm/ ve http://bleachportal.net/downloads/download.php?id=rm/ olarak iki yerde mevcut..26 ve sonrasi bolumler icin "http://66.28.207.30/~bpmedia20/rm/" broken sanirim , sorun yasarsaniz ; "http://66.28.207.30/~bpmedia20/rm/Bleach_-_26.zip" yerine "http://bleachportal.net/downloads/download.php?id=rm/Bleach_-_26.zip" seklinde dl etmeyi deneyin direct_download sayfasindaki 26+ bolumlerin bazilari "66.28.207.30" altinda ve linkler calismior belkide sorun bendendir emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yok bazen çalışmıyorlar :D Ama ben bir kaç gün sonra denediğimd eçalıştı. Sanırım aşırı yoğunluk olunca bazı linkleri kapatıyorlar.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 manga uçtu cidden uçtu ilk başta sezonun başında saçmaladılar demiştim ama 3.sezon efsane olacak gibi durmakta... [spo1=Manga hakkında]ya İchigonun babası neymiş la öyle öeh yani shinigami olunca baaayaaa karizma oldu eleman haberimiz yok. Baya büyük işler kopacak. Quincy olan eleman babası ile nasıl bir anlaşma yapacak neler olacakkkk allam manyak cideen manga uçtu gidiyor...[/spo][signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya bununda mangaya başlasam mı diyorum ama yoksa animeden mi takip etsem ne biliyimmangaları okuyup bitiriyorum 1 günde sıkılıyorum sonra da animeleri izlerken[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 başla başla sen..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya ne dicem mangaları direk indirebileceğim bir sie var mı o zaman ya ne biliyim bide benim animedeki olduğum bölüm hangi mangada önceleri hiç zorlamayım animede kaldığım yerden managda devam edeyim[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bu pazartesi yayınlanan bölümde (daha izlemedim) chapter 127 den devam etti. Herhalde 129'un sonunda kalmıştır. Şuan 190. chapter'da manga. Bu hafta chapter çıkmadı çünkü geçen hafta duble chapter yayınladılar.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bu Bleach haftanın hangi günü yayınlanıyor pazartesi falanmı? Ben perşembe diodum ama 44 çıkmış haberim yok :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya işte öle günlerini takip ettiğim 2 anime var naruto ve bleach bleach pzt yayınlanıyo olması lazım naruto çarşambaları yayınlanıyo ondan eminim de bleachi bilemicem[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar