Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Abi bu captain ne iğrenç bir adamdır ya, zaten gördüm kılıcı oha dedim, o bonkai halimi kılıcın

Bu arada iki tane soru soracağım:
1- Ryoklardan neden bu kadar nefret ediliyor
2- 42 de Yoruchimi sama, [spo1=sp]Ichigo'nun maskesi [/spo]için I cant hand it over to you dedi, Ichigo da ben onu attım nasıl geliyor peşimden anlamıyorum dedi, siz ne düşünüyorsunuz bu kon u hakkında[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tanoren, 27 Temmuz 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
Hollow maskesi Ichigo, Byakuya tarafından dövülüp shinigami güçlerini kaybettikten sonra, eğitim sırasında bu güçlerini geri kazanmak için neredeyse hollow'a dönüşmek üzere olduğu için ortaya çıkıyor. Urahara'nın eğitimini hatırlayın

[spo1=Byakuya ile dövüş (Bankai sonrası)]aynı maske Byakuya ile dövüşürken birden yüzünde beliriyor ve bir nevi altbenlik olarak kontrolü eline alıyor[/spo]
[spo2=Hollow vs. Shinigami]
söylendiğine göre hem hollow hem shinigami olanlar hepsinden daha güçlü oluyor; yani biri sonradan diğerine dönüşürse. manganın son iki chapterında özellikle belirtilmiş [/spo]

yukarıdaki, ayrıca...
Kenpachi ile dövüşürken, kendi soul güçlerini salınca kenpachi'ninki kurukafa, Ichigo'nunki Hollow maskesi şeklini alıyor. Yani içinde var adamın[signature][hline]Hello my friend, let's trade
Gheed

Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

Off Bleach portaldan indiriyordum ne güzel. 31den sonrasını indiremiyorum. Bzoukmudur nedir. Şimdi başka Dricect Download adresi bilen varmı? (real Media olması tercihimdir. Gayet kaliteli ve ufak boyutu :D) Çok merak ediyorum şu 39. bölümü :D[signature][hline]Wanted!!
Vash the Stampede Dead Or Alive
60 Billion $$
Sosyal ağlarda paylaş

Tanimayanlara Isterseniz Tanitalim! ;)

İngilizce adı : bleach
Yayımcı : tv-tokyo
Yayınlanma yılı : 2004
Bölümler : devam ediyor
Tür : Aksiyon, dövüş sanatları
Studio : studio perrot

Dizayn : Togawa Seishi
Yönetmen : Abe Noriyuki
Muzik : Sagisu Shiro
Senaryo : Kubo Taito
Kurasaki Ichigo 15 yaşında bir öğrencidir.Hayaletleri görebilme özelliğine sahiptir.Bir Kuchiki Rukia'yla tanışarak hayatına yeni bir yön verir.Artık bir Shingamidir(ruh kurtarıcı, ölüm tanrısı(ben ikinciyi daha çok seviyorum)).Shingami olarak hollow'lara(oyuklara) karşı savaşır.
Fantastik bir kurgusu olan bu seride dövüş sanatlarına önem verilmiştir. Hemen Hemen her bölümde de bu kurgu ön plana çıkmıştır.Sıkmayan bir konuya sahiptir.

Karakterler :

Kurosaki Ichigo :

15 yaşındadır.Turuncu saçları ve kahverengi gözlüdür.Yüksek okul öğrencisidir.Hayaletleri görebilir ve dokunabilir.Agresif bir yapıya sahiptir.Verdiği sözleri tutan duygulu bir insandır.

Kuchiki Rukia :

Bir shingami'dir.Ichigo'yla karşılaştıktan sonra Shingam özelliklerini ona vermiştir.Ichigoya oyukları bulmasında yardım eder.Mantığıyla hareket eden ama Duygusal bir yapıya sahiptir.

Inoue Orihime :

Ichigo'nun sınıf arkadaşıdır.3 yıl önce abisini kaybetmiş tek başına yaşamaktadır. En iyi arkadaşı Tasuki'dir.Abisi öldükten sonra tek başına yaşamaya başlamıştır.Aşırı duygusal ve çocuksu bir yapıya sahiptir.

Chado Yasutora(Sado) :

Ichigo'nun sınıf arkadaşıdır.Az konuşan bir yapıya sahiptir.2 metraye yakın boyuyla dev bir adamdır.Akılalmaz bir güce sahiptir.Rock müziğiyle uğraşan asi delikanlılara takılır.Kısacası cool man.

Ishida Uryu :

Bir Quincy'dir.Shingamilerle kendi klanı arasında büyük nefret tohumları yeşermiştir.Ama Ichigo'yla tanıştıktan sonra arkadaş olurlar.Mantığıyla konuşan karizma bir insandır.Eliyle oluşturduğu okla oyukları vurur.

Kurosaki Isshin :

Ichigo'nun babasıdır.Semt doktorudur.Karısını kaybettikten sonra hareketlerinde sakatlıklar meydana gelmiştir.

Kurosaki Karin :

Ichigo' nun küçük kızkardeşidir.Evin düzenini o sağlamaya çalışır.

Kurosaki Yuko :

Ichigo' nun diğer küçük kızkardeşidir.Tam bir evhanımıdır.Sakin bir yapıya sahiptir.

Incelemeyi Yazan:suran

Sosyal ağlarda paylaş

bleachportal.net deki dosyalar http://66.28.207.30/~bpmedia20/rm/
ve http://bleachportal.net/downloads/download.php?id=rm/ olarak iki yerde mevcut..26 ve sonrasi bolumler icin "http://66.28.207.30/~bpmedia20/rm/" broken sanirim , sorun yasarsaniz ; "http://66.28.207.30/~bpmedia20/rm/Bleach_-_26.zip" yerine "http://bleachportal.net/downloads/download.php?id=rm/Bleach_-_26.zip" seklinde dl etmeyi deneyin direct_download sayfasindaki 26+ bolumlerin bazilari "66.28.207.30" altinda ve linkler calismior belkide sorun bendendir emin degilim
Sosyal ağlarda paylaş

Yok bazen çalışmıyorlar :D Ama ben bir kaç gün sonra denediğimd eçalıştı. Sanırım aşırı yoğunluk olunca bazı linkleri kapatıyorlar.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!

Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

manga uçtu cidden uçtu ilk başta sezonun başında saçmaladılar demiştim ama 3.sezon efsane olacak gibi durmakta...

[spo1=Manga hakkında]ya İchigonun babası neymiş la öyle öeh yani shinigami olunca baaayaaa karizma oldu eleman haberimiz yok. Baya büyük işler kopacak. Quincy olan eleman babası ile nasıl bir anlaşma yapacak neler olacakkkk allam manyak cideen manga uçtu gidiyor...[/spo][signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Bleach haftanın hangi günü yayınlanıyor pazartesi falanmı? Ben perşembe diodum ama 44 çıkmış haberim yok :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!

Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...