Gallant Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Walla bu fillerin malzemesi bol kanimca, 1 flashback bolum+5 normal bolumden 6 bolumluk malzeme cikar isterlerse, o salak duplicate hollow bolumu 3-5 bolum olduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yine fillerler geçicek bikaç bölümde o rukiayla döwüşen neydi öyle onu merak ettim ben şimdi onun hikayesi için gene 1 hafta beklicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Kubo Tite abimiz daha fazla materyal yayınlasın diye birkaç bölüm filler yapacaklar... öyle işte... ana hikayenin içine ediliyor bu arada... nerden kıvırsak da düzeltsek aah ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 o minik kız bence sakat bişi çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 110 dan basladımda izlemeye 120 ye geldim. bi ilizyoncu kizla teleport olabilen bir eleman var.bunlar daha once yoktu sanki cloud ririn nova adlari hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 onlar filler hediyeleri olarak kaldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ya ben Bleach'i yeni izlemeye başladım işte iki gündür 55. bölüme geldim.Bir şey sorucam şimdi.. Şu an devam eden bir anime var. Onun dışında neleri var? Filmler müzikaller falan duydum sanırım ama neler var başka bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Müzikalleri ilk defa duyuyorumda filmler var, fena değiller. Onu da tartışmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hangi sayfa? 50 küsür sayfa var nerdeyse xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Müzikali var baya hoş. Aktörler falan baya uymuşlar ;> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ghost_boo said: hangi sayfa? 50 küsür sayfa var nerdeyse xD 39-40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 hehe öğrendim ashidonun hikayesini ama umarım ölmemiştir ashido sewgi için kapışanlar ölmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 en sonunda beğendim bir bölüm.Güzeldi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 dün başladım çok beğendim. izlemeyen varsa mutlaka başlasın çok geyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 başları çok güzel ya:Dözellikle rukia nın çizim sahneleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 DB Bleach 148 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bu bölümlerde filler mı acaba?mangasını okuyanlar söyleyiversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 gaza getirmeyin gencler bi 4. ye bastan izliyemiycem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 evet bu bölümler filler ve 2-3 bölüm daha filler olacak diye hatırlıyorum.Fena değil gibi fillerları , izlerken baymadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Beni baydılar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ya o nel falan şirin tamam da fazla gereksiz hikayede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Nel filler karakteri deil ama spoiler vermek istemem ama önemli biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Öyle de o Nel'in seslendirmesine kulak dayanmıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 nel bence aizenin elemanı ve ichigoya çok pis bi kazık atacak. bide o hollow maskesi takan shinigami var ashido onun bankaisi ve shikai si hakkında bilgisi olan varmı? ve bu fillerlar biter bitmez las noces e mi giriyorlar hepberaber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 espada no:1 bile olabilir hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar