Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Kesinlikle çok doğru bir tespit, sonunda Ichigo dinlemeyi öreniyor ama... [spo1=Spo]E abi git sen o kadar reiatsuyu sal dışarı sonra zanpatko kesemesin yine ya inanamadım, nasıl yenildi. Gerçi daha bir şey belli dil ama[/spo][signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Wispy, 08 Temmuz 2005 23:41 tarihinde demiş ki: [spo1=Spo]E abi git sen o kadar reiatsuyu sal dışarı sonra zanpatko kesemesin yine ya inanamadım, nasıl yenildi. Gerçi daha bir şey belli dil ama[/spo] Beliave Zangetsu diyesim geldi :)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yanlız 39 daki ichigonunun saldırmadan önce ki güçünün aldığı şekle dikkat ettinizmi ... Mesela diğer elemanın kurukafaydı... dikkat edinde spoiler yaptırtmayın bana[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 believe*[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Şu an mangada 182 chapter itibari ile 3. sezon başlamış durumda (1. sezon ichigonun ben shinigami olacak olayı. 2. sezon rukia hikayesi.) amam 3. sezon olay bakımı ile biraz tatsız geçecek gibi bence 2. sezonun sonunda bitirmeleri gerekmekteydi ama uzarsa naruto manga kadar iyi olabileceğini düşünüyorum.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Zangetsu'yu seviyorum :)[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 40 çıktı haberiniz olsun.. :)[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Hahah bu sırada yeni kapanışa hasta kaldım. Happy peoplez in da hause. Çok sevimli olmuş birazda spoiler var anlayana...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bleach'in aylar once 6. mi 7. bolumunu mu izledigimde ney, icimden bi ses "ulan bu Bleach bu sene Naruto'yu sollamazsa bende neyim" demisti, sonra bende o icimdeki sese haske demistim. megersem cok hakliymis. Naruto'da araya soktuklari sacma sapan filler'lar mahfetti canim animeyi, Bleach ise aldi basini gitti. 39 tek kelimeyle harika bi bolumdu. tuylerim diken diken oldu izlerken. her kilic darbesinde yerimden zipladim resmen.[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga [Bu mesaj Kleo tarafından 17 Temmuz 2005 04:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Way burda bleach manyakları varmışda haberimiz yokmuş. Kenpachi vs Ichigo iyiydi de ben bir sonrakini bekliorum :D [spo1=Şıpolyer]Ichigo vs Byakuya[/spo] Ama ona daha çooook var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bu arada zanpaktonun diğerlerinden üstünlüğü, eşşek kadar büyük olması, reiatsunun aşmışlığı falan düşününce ileride acaba İchigo choosen one mı çıkacak diyorum[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Yeni bölümü izleyen var mı[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 animeyi izlemedim ama mangadan 41. bölümü kesin izleyin diyorum yoruichi san için izlenir bea :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Demin izledim 41. bölümü. Son 187. chapter'i da okudum. Tabi spoiler vermek yok. 41. Bölüm bayağı karizma. Gerçi Byakuya'nın karizma çizildi. Bölümün sonunda Yoruichi'nin Byakuya'ya nasıl seslendiğine dikkat edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bu yorouchi süper bir canlıymış yahu :) .Bide merak ettiğim birşey var.Herkesin soul slayerları abuk subuk şeylere dönüşürken neden Ichigo'nun ki hala değişmiyor.Yoksa ilerde mi değişcek?.Mangayı okuyan varsa spoiler istiyorum. [Bu mesaj ssj4songoku tarafından 22 Temmuz 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ah yorouchi ah baştan göstersene o gül yüzünü[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Herkes hasta olmuş yorouchi ye hakkatende neymişsin sen yorouchi[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Do Not So Gentle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bu değişimler saldırı değişimleri. Ichigo daha o kadar deneyim kazanamadı. [spo1=Bankai]İlerde Bankai'ler başlıcak. Soul slayerların gerçek 2. halleri. Icihigo vs Byakuya'dan önce yorouchi ichigo'ya 3 günde bankai kullanmayı öğretecek. Bankai kısaca şu demek: Soul Slayer'ler güçlerini limitlemek zorundalar. İlerde süpriz bir isimin de açıklayacağı gibi ;eğer soul slayer'lar dolayısıyla shinigami lerin güçleri Soul Society'de sınırlandırılmasaydı herkes gökyüzünü kaplayan kılıçlarla dövüşmek zorunda kalırdı. Bankai bir çeşit limiti kaldırma olayıdır. Shinigami'nin soul slayer'a aktardığı reiatsu'nun limitini kaldırmaktır. Bu sayede Shinigami bütün potansiyeli ile dövüşebilir. Ichigo'nun bankai'si hakkında ilerde bilgi veririm. Daha en az 1-1 buçuk ay var onu görmeye.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Yeni bölüm hakkında: [spo1=sp1]Yorouichi Sama: Çok sıcak[/spo] :) [spo2=sp2]Byakuya nın ss si yakıyor zaten, scatter diyince adaml ölür yani engellemenin tek yolu var scatter lat mıyacaksın Hollow Maskesi ne iş hala çözebilmiş değilim bu arada[/spo][signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Yoruichi benim yeni idolum oldu!! :D[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Hollow maskesi Ichigo, Byakuya tarafından dövülüp shinigami güçlerini kaybettikten sonra, eğitim sırasında bu güçlerini geri kazanmak için neredeyse hollow'a dönüşmek üzere olduğu için ortaya çıkıyor. Urahara'nın eğitimini hatırlayın [spo1=Byakuya ile dövüş (Bankai sonrası)]aynı maske Byakuya ile dövüşürken birden yüzünde beliriyor ve bir nevi altbenlik olarak kontrolü eline alıyor[/spo] [spo2=Hollow vs. Shinigami] söylendiğine göre hem hollow hem shinigami olanlar hepsinden daha güçlü oluyor; yani biri sonradan diğerine dönüşürse. manganın son iki chapterında özellikle belirtilmiş [/spo][signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illeez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bence narutodan iyi olmayabilir ama en az onun kadar zevkli izlemesi ztn mangaları okuyan da bilir ileriki bölümler çok daha iyi olacak. www.bleachdj.com dan indirebilirsiniz ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 animesinede başladık (ark. ile anime bölüşmesi yaptık :-P ) 42 bölümde çok güzeldi hele yoruichi'Nin 1-2 bin tane flash stepte yorulmuşum paslanmışım demesi yardı direk[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bende mangaları yeni bitirdim keşke bitirmeseydim diyorum. Zaten anime'de bölümleri heycanla bekliyorduk birde manga çıktı şimdi.Hele 187'nin sonu harbi şok etti beni...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl55 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Flash stepleri bu sefer yutturamayıp da .. (41) olması bayağı güzeldi, dana gözü gibi açtı gözleri hehe[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar