Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

• Admin
said:
Wispy, 08 Temmuz 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
[spo1=Spo]E abi git sen o kadar reiatsuyu sal dışarı sonra zanpatko kesemesin yine ya inanamadım, nasıl yenildi. Gerçi daha bir şey belli dil ama[/spo]

Beliave Zangetsu
diyesim geldi :)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız 39 daki ichigonunun saldırmadan önce ki güçünün aldığı şekle dikkat ettinizmi ... Mesela diğer elemanın kurukafaydı... dikkat edinde spoiler yaptırtmayın bana[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
believe*[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Trex lvl 50 Bm
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an mangada 182 chapter itibari ile 3. sezon başlamış durumda (1. sezon ichigonun ben shinigami olacak olayı. 2. sezon rukia hikayesi.) amam 3. sezon olay bakımı ile biraz tatsız geçecek gibi bence 2. sezonun sonunda bitirmeleri gerekmekteydi ama uzarsa naruto manga kadar iyi olabileceğini düşünüyorum.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

Hahah bu sırada yeni kapanışa hasta kaldım. Happy peoplez in da hause. Çok sevimli olmuş birazda spoiler var anlayana...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

Bleach'in aylar once 6. mi 7. bolumunu mu izledigimde ney, icimden bi ses "ulan bu Bleach bu sene Naruto'yu sollamazsa bende neyim" demisti, sonra bende o icimdeki sese haske demistim.
megersem cok hakliymis. Naruto'da araya soktuklari sacma sapan filler'lar mahfetti canim animeyi, Bleach ise aldi basini gitti. 39 tek kelimeyle harika bi bolumdu. tuylerim diken diken oldu izlerken. her kilic darbesinde yerimden zipladim resmen.[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga

[Bu mesaj Kleo tarafından 17 Temmuz 2005 04:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yorouchi süper bir canlıymış yahu :) .Bide merak ettiğim birşey var.Herkesin soul slayerları abuk subuk şeylere dönüşürken neden Ichigo'nun ki hala değişmiyor.Yoksa ilerde mi değişcek?.Mangayı okuyan varsa spoiler istiyorum.

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 22 Temmuz 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Ah yorouchi ah baştan göstersene o gül yüzünü[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Trex lvl 50 Bm
Sosyal ağlarda paylaş

Bu değişimler saldırı değişimleri. Ichigo daha o kadar deneyim kazanamadı.

[spo1=Bankai]İlerde Bankai'ler başlıcak. Soul slayerların gerçek 2. halleri. Icihigo vs Byakuya'dan önce yorouchi ichigo'ya 3 günde bankai kullanmayı öğretecek. Bankai kısaca şu demek: Soul Slayer'ler güçlerini limitlemek zorundalar. İlerde süpriz bir isimin de açıklayacağı gibi ;eğer soul slayer'lar dolayısıyla shinigami lerin güçleri Soul Society'de sınırlandırılmasaydı herkes gökyüzünü kaplayan kılıçlarla dövüşmek zorunda kalırdı. Bankai bir çeşit limiti kaldırma olayıdır. Shinigami'nin soul slayer'a aktardığı reiatsu'nun limitini kaldırmaktır. Bu sayede Shinigami bütün potansiyeli ile dövüşebilir. Ichigo'nun bankai'si hakkında ilerde bilgi veririm. Daha en az 1-1 buçuk ay var onu görmeye.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni bölüm hakkında:

[spo1=sp1]Yorouichi Sama: Çok sıcak[/spo] :)
[spo2=sp2]Byakuya nın ss si yakıyor zaten, scatter diyince adaml ölür yani engellemenin tek yolu var scatter lat mıyacaksın
Hollow Maskesi ne iş hala çözebilmiş değilim bu arada[/spo][signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hollow maskesi Ichigo, Byakuya tarafından dövülüp shinigami güçlerini kaybettikten sonra, eğitim sırasında bu güçlerini geri kazanmak için neredeyse hollow'a dönüşmek üzere olduğu için ortaya çıkıyor. Urahara'nın eğitimini hatırlayın

[spo1=Byakuya ile dövüş (Bankai sonrası)]aynı maske Byakuya ile dövüşürken birden yüzünde beliriyor ve bir nevi altbenlik olarak kontrolü eline alıyor[/spo]
[spo2=Hollow vs. Shinigami]
söylendiğine göre hem hollow hem shinigami olanlar hepsinden daha güçlü oluyor; yani biri sonradan diğerine dönüşürse. manganın son iki chapterında özellikle belirtilmiş [/spo][signature][hline]Hello my friend, let's trade
Gheed

Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

animesinede başladık (ark. ile anime bölüşmesi yaptık :-P )
42 bölümde çok güzeldi hele yoruichi'Nin 1-2 bin tane flash stepte yorulmuşum paslanmışım demesi yardı direk[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

Bende mangaları yeni bitirdim keşke bitirmeseydim diyorum. Zaten anime'de bölümleri heycanla bekliyorduk birde manga çıktı şimdi.Hele 187'nin sonu harbi şok etti beni...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl55 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...