Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...

Take The quiz yourself!

işte adamım ya.. :D en sevdiğim adam çıktı Urahara[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon

hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

Urahara Rulaz abi
[spo1=Urahara]Adam Shinigami Kaptanıymış zamanında birinin lafı var hatta bitanesinin Bizim bilimimizin bittiği yerde Urahanınki başlardı diye ...Boş adam değil[/spo][signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon

hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??

[Bu mesaj Shikamaru tarafından 24 Haziran 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aynen katılıyorum eleman şerefsiz mangada olayları anlatıyor zati... okuyun bence[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Anlaşıldı bu seriyi de dl etcez.Ayrıca benim sezgilerim iyidir; Ichıgo cool süper uber güçlü ana kahramanlardan biri gibi geliyor...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl48 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız mangayı okuyan varmı manga şu an direk bilinmeze gidiyor be kardeşim[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 24 Haziran 2005 21:41 tarihinde demiş ki:
Ya zaten adamın ne kadar güçlü olduğunu şuradan anlayabilirsiniz.
İnsanların arasında yaşıyor ama kimse onu geri götürmeye cesaret edemiyor, yargılanamıyor, öldürülmüyor

37. bölüm çok enteresan olacak gibi ama dur bakalım

dikkatli izle adamı geri gitmeye zorlamıyorlarmı yoksa adam geri gidemiyormu... Kapının olduğu bölümü bir dah aizle..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

tüm animelerin op ve ed single olarak yayınlanır. Msn verirsen yollayabilirim (Op single daha çıkmadı ama bende full vers var hehe.)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

Bizimkilerin kapıdan geçtiği bölümde
[spo1=Kapıdan geçiş bölümü]Urahara, Ichigo ve arkadaşları kapıdan geçtikten sonra, kendi de bir deneme yapıyor. Ama elini bile sokamıyor. ve "demek beni hala kabul etmiyorsunuz" tadında bişeyler söylüyor.[/spo]
Vicious'un dediği buydu sanırım.[signature][hline]Grimwolf, 21 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
-Şirin baba nerde?
-Cumaya gitti

Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bleach 39...
Şuana kadar izlediğim en iyi bölüm kelimeler yetmiyormu desem
Bleach 39u 4kez tekrar tekrar izlettimi desem...
Bana bütün bleachi tekrardan izletme olanağını sağladımı desem...[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virus, 08 Temmuz 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
Bleach 39...
Şuana kadar izlediğim en iyi bölüm kelimeler yetmiyormu desem
Bleach 39u 4kez tekrar tekrar izlettimi desem...
Bana bütün bleachi tekrardan izletme olanağını sağladımı desem...

Beyler çok sağlam ve gaz bir bölüm şiddetle tavsiye[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr:
Do Not So Gentle

[Bu mesaj thasaad tarafından 08 Temmuz 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...