GEd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 narutoda yaptigim hatayi yapmayip ,bekliyorum :) bir 50 bolum falan olsun anca o zaman basliycam izlemeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 abi hiç sorma ya narutoda da yaptım aynı hatayı bunda da yapcam herhalde ah bütün senem naruto bekleyerek geçti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bende ichigo çıktım iyimi...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Chad çıktım da o kadar güçlü değilim, yanlış oldu herhalde[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Rukia kim yaw? Rukiye gibi.. Seretmeden o çıktım... Hemen indirim bare animeyi :D[Bu mesaj KireiMerodii tarafından 19 Haziran 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Son bölümler iyice ilginçleşmeye başladı. 11. squad kaptanı da ne hayvanat şeymiş ya soul slayerı aldı utanmasa traş olacak kılıçla Bir de liteanaunt a koptum pembiş pembiş dolaşıyor velet (Allah bilir o da ne güçlüdür ehe)[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Take The quiz yourself! işte adamım ya.. :D en sevdiğim adam çıktı Urahara[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleonhired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Take The quiz yourself![signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Take The quiz yourself! aha ben bu çıktım.Animeyi izlemedim ama salam birine benziyom sanırım :) Ayrıca not düşmke isterim buraların en ICHIGO'su benim ULAN![Bu mesaj ssj4songoku tarafından 23 Haziran 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ichigo iyidir hoşdur da... biraz mal be abi[signature][hline]Grimwolf, 21 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki: -Şirin baba nerde? -Cumaya gitti Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Urahara Rulaz abi [spo1=Urahara]Adam Shinigami Kaptanıymış zamanında birinin lafı var hatta bitanesinin Bizim bilimimizin bittiği yerde Urahanınki başlardı diye ...Boş adam değil[/spo][signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? [Bu mesaj Shikamaru tarafından 24 Haziran 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 aynen katılıyorum eleman şerefsiz mangada olayları anlatıyor zati... okuyun bence[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Anlaşıldı bu seriyi de dl etcez.Ayrıca benim sezgilerim iyidir; Ichıgo cool süper uber güçlü ana kahramanlardan biri gibi geliyor...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl48 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Yanlız mangayı okuyan varmı manga şu an direk bilinmeze gidiyor be kardeşim[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ya zaten adamın ne kadar güçlü olduğunu şuradan anlayabilirsiniz. İnsanların arasında yaşıyor ama kimse onu geri götürmeye cesaret edemiyor, yargılanamıyor, öldürülmüyor 37. bölüm çok enteresan olacak gibi ama dur bakalım[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Wispy, 24 Haziran 2005 21:41 tarihinde demiş ki: Ya zaten adamın ne kadar güçlü olduğunu şuradan anlayabilirsiniz. İnsanların arasında yaşıyor ama kimse onu geri götürmeye cesaret edemiyor, yargılanamıyor, öldürülmüyor 37. bölüm çok enteresan olacak gibi ama dur bakalım dikkatli izle adamı geri gitmeye zorlamıyorlarmı yoksa adam geri gidemiyormu... Kapının olduğu bölümü bir dah aizle..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 İzleme fırsatı bulamadım ama herhalde götüremiyorlar Neden dersen material plane de kalan shinigamiler her halukarda suçlanıyor biliyorum Bu arada generic başlangıuç şarkısı ost de yok. Şarkının dını biliyor musunuz[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 tüm animelerin op ve ed single olarak yayınlanır. Msn verirsen yollayabilirim (Op single daha çıkmadı ama bende full vers var hehe.)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bizimkilerin kapıdan geçtiği bölümde [spo1=Kapıdan geçiş bölümü]Urahara, Ichigo ve arkadaşları kapıdan geçtikten sonra, kendi de bir deneme yapıyor. Ama elini bile sokamıyor. ve "demek beni hala kabul etmiyorsunuz" tadında bişeyler söylüyor.[/spo] Vicious'un dediği buydu sanırım.[signature][hline]Grimwolf, 21 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki: -Şirin baba nerde? -Cumaya gitti Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mangada daha ayrıntılı anlattıklarından... Mangasınınıda tavsiyede ederim bu sırada bleach Ova çıkmış. 8. bölümümn yeniden yapılmış hali (hani şu grand fisher) bence çok daha iyi olmuş bazı saçmalıklar çıkarılmış ve dövüş sahneleri güzelleştirilmiş haberiniz ola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 süper olmuş sonundada bazı spoilerlar var[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Do Not So Gentle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 aslında 8. bölüm yerine seyretseydik evet spoiler olurdu ama zaten şimdiye kadar gösterdikleri sahneleri koymuşlar ben sonunda Ichimaru'nun bye bye demesine hasta oldum[signature][hline]Grimwolf, 21 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki: -Şirin baba nerde? -Cumaya gitti Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bleach 39... Şuana kadar izlediğim en iyi bölüm kelimeler yetmiyormu desem Bleach 39u 4kez tekrar tekrar izlettimi desem... Bana bütün bleachi tekrardan izletme olanağını sağladımı desem...[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Virus, 08 Temmuz 2005 22:44 tarihinde demiş ki: Bleach 39... Şuana kadar izlediğim en iyi bölüm kelimeler yetmiyormu desem Bleach 39u 4kez tekrar tekrar izlettimi desem... Bana bütün bleachi tekrardan izletme olanağını sağladımı desem... Beyler çok sağlam ve gaz bir bölüm şiddetle tavsiye[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Do Not So Gentle [Bu mesaj thasaad tarafından 08 Temmuz 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar