thasaad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Kahramanımızın adı Kurosaki Ichigo,15 yaşında ve ölüleri görebiliyor bir gece Kuchiki Rukia adında bi kızla tanışıyor(tanışma bölümü bayağı komik) bu kız kendini ölüm olarak tanıtıyor ve hallow denen kötü ruhlarla mücadele ediyor Kahramanımızdada bazı güçler var ama farkında değil.Bir gece Rukia Hollow la mücadele ederken yaralanıyor ve Ichigo yardım ediyor tabi Rukia ona güçlerinin yarısını veriyor ama Ichigo hepsini alıyor farkında olmadan ve böylece beraberce maceradan maceraya koşuyorlar bayağı komik yanları var bence kesin izlenmesi gereken bi anime bölümleri hala devam ettiği için bölüm sayısı tam olarak veremiyorum!!!!(animeNfo rating:8.8/10.0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 komedi ağırlıklı mı yoksa komik olaylar arada bir mi oluyor? Bir de bir kaç resim ve varsa download url koyabilirmisin?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 komik yanları var öyle komedi anime değil[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Resimler için http://browse.minitokyo.net/570/bleach/[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 su ana kadar cikan bolumleri cektim ,ama izlemedim cokta uzuycak falan diye duymustum ama artik beklerim biraz daha biriksin ,ondan sonra izlerim :) guzel birseye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bleach bir aksiyon serisi. İchigo, ölüm tanrısı güçlerini aldıktan sonra hollowlara karşı savaşıyor aynı zamanda hikakeye başka elemanlar da ekleniyor. Özellikle, adını şimdi unuttum, kaya gibi bi adam var, binanın tepesinden üzerine konstrüksüyon çeliği düşüyo da adamdan çıkan ses "ıh". o kadar. Download linkleri: Torrent için: http://a.scarywater.net/lunar/ sayfasından ulaşılabilir. E-mule için: http://anidb.ath.cx/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&adb.search=bleach sayfasından ulaşılabilir. Site üyelik gerektiriyor. ben çok beğendim, tavsiye olunur. Tabi aksiyondan hoşlanıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mangasının okuyorum gerçektende güzel. Açılış ve kapanış videolarıda var. herkese tavsiye ederim...[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boogeyman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 valla süper bi anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 valla ben merak ediyorum indircem bugün hepsini de depolayıp yaza saklıcam hadi bakalım[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Güzel bir anime gerçekten ama kötü ruhların çizimleri daha iyi olabilirdi,ara sıra eklenen komedi unsurları gerçekten cuk oturan cinsten :)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Yanlız anime bir süre sonra gerçek anlamda değişiyor. Shinigami vs Hollow olayından çok rukia ve diğer dünya ya odaklanıyor[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Duymuştum adını ama konusunu bilmiyordum... İndirmeye değer :) Hemen başlayayım... Kocaa yaz ne seyredeceğim yoksa?[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bencede kesinlikle izlenilesi bir anime serisi hatta mangasını bile okuyun derim ben .. Virüse teşekkürler yine beni o bulaştırdı :) Hem aksiyon hem eglence mevcut :) bazı bölümlerinde gülmekten nefes alamadıımı hatırlıyorum :) Neyse kesinlikle takdire şayan..kendisi şu an 32 bölüm olarak mevcut her hafta yeni bölümü geliyor .. www.bleachportal.net bleach hakkında downloadlar dahil her türlü şeyi bulabileceginiz güzel bir yer..[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Saolsun benide thasaad bulaştırmıştı =) Savaş sahnelerinde berserk kadar zevk aldıgım belkide yegane animelerden , komedi yönünden bakarsakda 5/5 alabilecek bir durumda.Anime hastalarının izlemesi gereken bir anime.[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bana da "Naruto'dan çok daha iyi" diye tavsiyeler geldi ama daha sadece ilk bölümünü izledim, diğerleri de duruyor harddiskimde..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zangetsu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 vaaaaaaayyy bleach fanları toplanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Son bölümlerindeki jenerik çok tatli herkese tavsiye ederim.[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bişi sorcam kaç bölüm bu ve hala devam ediyo mu[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Şuan anime 32. bölümde ve devam ediyor.Ayrıntı için http://www.bleachportal.net/ animelerinede burdan ulaşabilirsin[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hastasıyız[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 yaw şimdi bir oturuşta ilk 4 bölümü bitirdim hastalık bu ya napcam abi ben bu anime hastalığı ile[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Hepimizin yaptığını yapıcan bununla yaşamasını öğrenicen :p[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 herhalde öle ya bana ilk bu narutoyu sölemişlerdi onu bir izledim sonra tutamadılar bu yaz tatili biraz ara verdirir diyorum ama bakalım[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Take The quiz yourself! hade bakalım kimlerin özünde ichigoluk var bakalım Bende İchigo çıktı valla[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya çıldırcam bu da sardı gidiyoz bakalım 2 günde 32 bölümü izlicem herhalde[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar