Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Kahramanımızın adı Kurosaki Ichigo,15 yaşında ve ölüleri görebiliyor bir gece Kuchiki Rukia adında bi kızla tanışıyor(tanışma bölümü bayağı komik) bu kız kendini ölüm olarak tanıtıyor ve hallow denen kötü ruhlarla mücadele ediyor Kahramanımızdada bazı güçler var ama farkında değil.Bir gece Rukia Hollow la mücadele ederken yaralanıyor ve Ichigo yardım ediyor tabi Rukia ona güçlerinin yarısını veriyor ama Ichigo hepsini alıyor farkında olmadan ve böylece beraberce maceradan maceraya koşuyorlar bayağı komik yanları var bence kesin izlenmesi gereken bi anime bölümleri hala devam ettiği için bölüm sayısı tam olarak veremiyorum!!!!(animeNfo rating:8.8/10.0)
Sosyal ağlarda paylaş

Bleach bir aksiyon serisi. İchigo, ölüm tanrısı güçlerini aldıktan sonra hollowlara karşı savaşıyor aynı zamanda hikakeye başka elemanlar da ekleniyor. Özellikle, adını şimdi unuttum, kaya gibi bi adam var, binanın tepesinden üzerine konstrüksüyon çeliği düşüyo da adamdan çıkan ses "ıh". o kadar.

Download linkleri:
Torrent için: http://a.scarywater.net/lunar/ sayfasından ulaşılabilir.
E-mule için: http://anidb.ath.cx/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&adb.search=bleach sayfasından ulaşılabilir. Site üyelik gerektiriyor.

ben çok beğendim, tavsiye olunur. Tabi aksiyondan hoşlanıyorsanız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Bencede kesinlikle izlenilesi bir anime serisi hatta mangasını bile okuyun derim ben .. Virüse teşekkürler yine beni o bulaştırdı :)

Hem aksiyon hem eglence mevcut :) bazı bölümlerinde gülmekten nefes alamadıımı hatırlıyorum :)

Neyse kesinlikle takdire şayan..kendisi şu an 32 bölüm olarak mevcut her hafta yeni bölümü geliyor ..

www.bleachportal.net bleach hakkında downloadlar dahil her türlü şeyi bulabileceginiz güzel bir yer..[signature][hline]Bow down before the one you serve,
You're going to get what you deserve...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Saolsun benide thasaad bulaştırmıştı =)
Savaş sahnelerinde berserk kadar zevk aldıgım belkide yegane animelerden , komedi yönünden bakarsakda 5/5 alabilecek bir durumda.Anime hastalarının izlemesi gereken bir anime.[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...