DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bu sadece murtazadan değil fakat murtazanın gerçekten czdeki becerisini gördüm.Yada başka bir Asassin arkadaşımız kendi seviyesinde bir warriorlar anlaşıp arenada kapışısırlarsa çok güzel olur. Gerçekten gerçek bir sin vs. warrior mücadelesi görmek isterim.[signature][hline]Mewthree or Mewthree2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :lol:[signature][hline]BırakTım Deneyin Çok Guzel Oluor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :):D[signature][hline]Areste Alınık 65+ warrior barbar satan veya satanlar Özel msj atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :) valla niye gibi mesajlar yazmayınız.Hayatımda gördüğüm en fazla topic konusu sin vs warrior kim yener olayıydı .. Ve hayatımda gördüğüm en fazla yorum yapılan konuda o idi. Somut birşeyler lazım[signature][hline]Mewthree or Mewthree2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :D[signature][hline]O artık bir arCmage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 murtaza kendi lvl inde biriyle 1 vs 1 yaparsa kesmesi pek uzun sürmez ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 en azından sin vs warrior görmüş oluruz.[signature][hline]Mewthree or Mewthree2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 murtaza tek sd de alır asesini :) bençe nie derseniz we : +3 ler wp :3 vs. vs. vs. raptor +10 =Ç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: darrk_angell, 05 Ocak 2006 11:18 tarihinde demiş ki: murtaza tek sd de alır asesini :) bençe nie derseniz we : +3 ler wp :3 vs. vs. vs. raptor +10 =Ç) Murtaza assassin :)[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 pico murtaza olsun ben tek keserim ikisini dermişim :D :D :D millet üstüme atlıycak şimdi :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sen nova town yap :)[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yapar mapar varsayımları bırakalım dediğim gibi somut birşey bekliyorum zaten[signature][hline]Mewthree or Mewthree2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :D :D ama çok iyi geliyo bazen 3-4 m geldigi falanda oluyo pot parası cıkıyo :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Güzel bir etkinlik olur :-?[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uehueh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben murtazayla yaptım teketek pek dayanamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :D[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :D[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 evet murtaza gel sora da beni kes sana meydan okuyom :D[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 murtaza korktu ses soluk yok :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :tebrikz:[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben ::ujio:: u öneriom warrior olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Cure_Shot, 05 Ocak 2006 13:03 tarihinde demiş ki: evet murtaza gel sora da beni kes sana meydan okuyom :D ii bi b.p isen belki şansın olur[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar