Private Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ama sağlam kreasyon var Allahı için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 beyler lütfen biri bunu kaydetsin ve uploadlasın. o kişinin adını beyaz taşlarla dağlara yazarım sonra. ben yılbaşında kaçırıcam bunu.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sürekli olarak bunu reklamı yapılıyor değişik kanallarda. sanırım bayaa pahalı bişi bunu yayınlamak, bu kadr reklam yapıldıgına göre öyle olsa gerek. geçen yılbaşında ne güzel diziler vs yayınlıyordu, napacaz ki 3-5 hatunun podyumda ileri geri yürümesini? bu kadar reklamı yapılacak, bu kadar öenmli bişi mi anlam veremedim. fashion tvde yayınlanmıyor mu zaten bu tarz şeyler? ne farkı var bunun onlardan? yokmudur moda ile ilgilenen, bi aydınlatıversin bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 çünkü bu yılbaşı innkeeper. dijit-ürk reklamında noel babanın izlemeyi istediği şeyden istiyorum ben de.:) DANSÖZ! Ayrıca geçen yıl yine vs vermişti cnbc-e, ve bayan izleyicilerden gelen tepkiler yakıştıramadık size. bilmem ne gibi cevaplara isterseniz izlemezsiniz bizim çizgimiz bu demişlerdi.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! [Bu mesaj geffen tarafından 28 Aralık 2005 11:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bende yılbaşında dışarıdayım napçaz bu işi kaçmaz valla!Umarım emule'den bulabilirim daha sonra.....[signature][hline]''Even if the sun has to burn me away as it burned my boots, even if i become no more than an insubstantial smoke in the chill of a mountain breeze, i will retain my principles and dignity, those elements that made my life worthwhile." Drizzt Do'urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yuruyen giselle , adriana lima filan olunca isler degisiyo tabi :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ohannes adriana lima?!!? abi ohaa kaydedin pls yaws[signature][hline]aquila, 26 Aralık 2005 17:41 tarihinde Dela'ya demiş ki: hadi ordan klabır, sen git cigi cigi yap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 off fragmanda ricky martinle kucak dansı ypan bi kadın var onu izlemek yeter be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sırf adriana lima için izlicem :D zaten yapcak bişeyim yoktu iyi geldi.yıl başı için en güzel hediye :D[signature][hline]kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 oley oley:)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Naomi Campbell'den korkuyorum ben. izlemem![signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Antimodes52, 22 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: Yılbaşına hiç bir zaman elde edemeyeceğim kadınların yarı çıplak bir şekilde gezinmelerini izleyerek gireceğime, o kadınların yarı güzellikteki giyinik bir kızla öpüşerek girmeyi tercih ederim. Hatta kediyim ve uzanamadığım ciğere laf sokuşturmaya çalışıyorum. naaptın abi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kacırdak ya:([signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 valla antimodes o kızların yarı güzellikteki versionuna da razıyım ben lol bunlar insan ise biz neyiz ki =)[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 http://www.victoriasdirtysecret.net/ Paketlenmiş hatunların gizemleri...Bu arada bu iç çamaşırlarının çoğu Türkiye'de yeşim tekstil tarafından yapılıyor, bilginize.[signature][hline]Retired Commander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 orda bi arap bacı war kara kuru bişi naomi mi o ?[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU?!!? KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN!!.. Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 keşke seyredebilseydik.[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 tekrarı var mı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yaaa kaçırdımm yaaa bidaha verirlermi:D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: kingpin, 01 Ocak 2006 01:42 tarihinde demiş ki: valla antimodes o kızların yarı güzellikteki versionuna da razıyım ben lol bunlar insan ise biz neyiz ki =) +1 :)[signature][hline]kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 insan var insan var:D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Fransuxa, 01 Ocak 2006 04:35 tarihinde demiş ki: orda bi arap bacı war kara kuru bişi naomi mi o ? dikkat ettiğim 2 siyahi model vardı biri naomi biri de tyra banks[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 off bi dah izlemek istiyorum tekrarı var mı?[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 tyra banks inanilmaz bir acilis yapti daha sonrasini izleyemedim ya. oof of[signature][hline]Kick asss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar