Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

31 Aralık 24.00 Victoria's Secret Cnbc-e'de

geffen

Öne çıkan mesajlar

sürekli olarak bunu reklamı yapılıyor değişik kanallarda. sanırım bayaa pahalı bişi bunu yayınlamak, bu kadr reklam yapıldıgına göre öyle olsa gerek.

geçen yılbaşında ne güzel diziler vs yayınlıyordu, napacaz ki 3-5 hatunun podyumda ileri geri yürümesini? bu kadar reklamı yapılacak, bu kadar öenmli bişi mi anlam veremedim. fashion tvde yayınlanmıyor mu zaten bu tarz şeyler? ne farkı var bunun onlardan?

yokmudur moda ile ilgilenen, bi aydınlatıversin bizi.
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü bu yılbaşı innkeeper. dijit-ürk reklamında noel babanın izlemeyi istediği şeyden istiyorum ben de.:) DANSÖZ! Ayrıca geçen yıl yine vs vermişti cnbc-e, ve bayan izleyicilerden gelen tepkiler yakıştıramadık size. bilmem ne gibi cevaplara isterseniz izlemezsiniz bizim çizgimiz bu demişlerdi.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!

[Bu mesaj geffen tarafından 28 Aralık 2005 11:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende yılbaşında dışarıdayım napçaz bu işi kaçmaz valla!Umarım emule'den bulabilirim daha sonra.....[signature][hline]''Even if the sun has to burn me away as it burned my boots, even if i become no more than an insubstantial smoke in the chill of a mountain breeze, i will retain my principles and dignity, those elements that made my life worthwhile."
Drizzt Do'urden
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 22 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
Yılbaşına hiç bir zaman elde edemeyeceğim kadınların yarı çıplak bir şekilde gezinmelerini izleyerek gireceğime, o kadınların yarı güzellikteki giyinik bir kızla öpüşerek girmeyi tercih ederim. Hatta kediyim ve uzanamadığım ciğere laf sokuşturmaya çalışıyorum.

naaptın abi sen?
Sosyal ağlarda paylaş

orda bi arap bacı war kara kuru bişi naomi mi o ?[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU?!!? KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN!!..
Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...