Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

31 Aralık 24.00 Victoria's Secret Cnbc-e'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yılbaşına hiç bir zaman elde edemeyeceğim kadınların yarı çıplak bir şekilde gezinmelerini izleyerek gireceğime, o kadınların yarı güzellikteki giyinik bir kızla öpüşerek girmeyi tercih ederim. Hatta kediyim ve uzanamadığım ciğere laf sokuşturmaya çalışıyorum.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
ibodur mahsundur izlemek yerine bu daha güzel ayrıca yeniyıla nasıl girersen bütün bir yıl öyle geçer klişesini atın çöpe .ıkarın at gözlüklerini ilerleyin artık.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
yok artık sanki playboy ev partisi! full transparan olur da ,ne yani yeni yıla ereksiyon girip bütün sene öyle kalmak çok mu güzel bişi?kan mı dayanır be[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Mesaj tarihi:
Victoria's Secret zaten iç çamaşırları, seksi iç çamaşırları ve transparan kıyafetler üretiyo. Ne bekliyodunuz ki??[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
Ben ticari amacli VS ic camasiri getirtcektim ebayden bi ara sona gumruge takilir diye vazgectim 200 lu paket :D[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Mesaj tarihi:
izledim ben bunu toplasan 20 dakka bişey, yeni modeller güzel tavsiye ederim alın giyin yılbaşında...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Mesaj tarihi:
gizi mizi kalmadı victroaninda artık, gözler önünde herşey, puuu kepazeler...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)

Mesaj tarihi:
obauv dayt dıp dıp tıs[signature][hline]Voic3
Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki:
birsey biliyorsan soyle alim desinler
bilmiyorsan sus adam desinler...
newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki:
Çelik Ayna
Mesaj tarihi:
olm öteki bacağıda kırıcan...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)

Mesaj tarihi:
ewde olsaydım izlerdimde :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
  • Yeni Oluştur...