Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Benim bu günlerdeki favorim şu: "Meyveler Gaza geldi! Ya her izlediğimde kopuyorum bu reklamı izliyince ya. ahahah çok ciddi başlıyo sonra bi anda karizmatik bi ses iMeyveler gaza geldidiyor. yarılıyorum. Eee sizin de varmı beğendiğiniz reklamlar?[hline]WtF!?!?! PawligeR, 23 August 2003 17:41 tarihinde demiş ki: senı doverım asarım pipini keserım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 yok... :) kusura bakma ama yok bi yumoş reklamı vardı ĞĞğğğğğğğğ diyo sonra adam ğğğğğğğğğğğğğğğğğ diyo hangisi daha yumuşak falan saçma sapan sesler çıkarıyo yıhahhhhhhııııhh falan diye hehe[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 wlla espri olarak cola turkanın şu joe efendi die seslenip sepet sarkıttıgı reklam..[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 coca-cola hayatın ritmi fena değil..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ehue güzel bingo dedinde ayşe teyze klasiklerinide unutmamak lazım :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 abi ben o bingo reklamlaında şeye hastayım "ay neydi o nurettinin günü, kuru çaya talim".[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Coca Cola nin en son yaptigi su kola kapaginin uctugu ve sonra kolanin aktigi reklam bi de CNBC-e de reklam filminin baslangicindaki kopurdeyen kola reklami baya iyi, hatta Predator seyrederken birden patlama sesiyle gazoz kapagi ucunca tutamiyosunuz kendinizi :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Ehe evet, o "hayalinizdeki temizlik" ifadesine bitiyorum ben de =] said: fizban, 27 August 2003 01:53 tarihinde demiş ki: bingo reklamlarına bayılıyorum[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 12 dev cüceler reklamına bayılıyorum ayılıyorum sonra tekrar bayılıyorum reskill gibin süper reklam hele o karpuzcu amcam karpuzu bi evirip çevirip döndürüyo oooo oleeey yapasım geliyor[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 benim en uyuz oldugum reklam ayran reklamı azına almışlar şişeyi sonra sonra sonra sonra sonra sonra sonra deli ediyolar[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar