Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Murtaza, Kaksi, Burial_tr bu konuyu kendi adınızla açıp sabitlerseniz sevinirim. Oyunda bir çok kişi hem oynuyor hem de siteye göz atıyor. bence artık oynarken yatanların yanında bi de yatınca resser arayanlar da ilk önce buraya baksınlar. online resser arama yeri olsun burası. Yatan söylesin.. Okuyan resser varsa da koordinatlara gitsin, resslesin. Mesela ben resserim :) şu anda oyunda değilim ama oyunda ve paticikte olduğumda söylerseniz gelirim resslerim sizi :):)[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W7K2D Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 <(ô_ô)> LOL[signature][hline]Nick : W7K2D Level : 61 Berserker-Hero Server: OLİMPİA CLAN : ::OwneD:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 w7k2d sendemi burdasın bana dün söven kişi peh..[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 biraz mantıklı biraz lol ( nasl olduysa bnde anlamadım :horace:)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W7K2D Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 az evvel aposta ks yaptın aldınmı havanı ne iş yattın orda kaldın al burdan resser ara işte sana resser arıoz :)[signature][hline]Nick : W7K2D Level : 61 Berserker-Hero Server: OLİMPİA CLAN : ::OwneD:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ama ben aresteyim onu olympiadaki resserlere sölcen bi de humanım yaaani..[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 kalktım saol[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W7K2D Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yok ben kenjurouya arıom zaten.neyse burası ortak nokta olcak ama deılmıı. her server yassın resser istegini[signature][hline]Nick : W7K2D Level : 61 Berserker-Hero Server: OLİMPİA CLAN : ::OwneD:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Murtaza bişey söylermisin? Bu fikir nasıl bu konuyu sil şimdi kendi adınla kalıcı bi tane konu başlığı aç isteyen de ordan resser çağrısında bulunsun...[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 pm atmayı dene[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Yeniklikkere Açığız :lol:[signature][hline]Nick:SPEAK_TURKISH Class:Kasar Hood lvl:6x server:ares hacked :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 valla enteresan bi fikir,iş yapmaz bence kaç tane rezzer buraya takılıyoki,birde o kadar server var 2 ırk var press ok ye bas daha ii :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 platto sen ok'e bas istersen :D[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 valla lvl 62 geçende bastım zaten,allah bastırtmasın bi daha[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Güzel olur AsLinda.. Clan Gibi .. xD Hatta Nobetci Resserler bile OLabilir.. [/b]: Ares C: Ins0mnIa L: 65 J: Arc Mage /Human[/i] [Bu mesaj KiMBUPiSLiK tarafından 05 Ocak 2006 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 nöbetci resser uhhauea eczane mi burası :D[signature][hline]Areste Alınık 65+ warrior barbar satan veya satanlar Özel msj atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar