Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Tıkla [signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 açılmıştı bu.. o adam ztn insan deil..bunları tartışmayalım.:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Evet inanılmaz Ben inanmadım şahsen, LeBron James reklamıyla aynı şey[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 olsun yinede güzel[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 o adam için bu resim yeterli sanırım http://img207.imageshack.us/img207/1403/ronaldinho1280x10249xf.jpg[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
Sie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Sonunda sole topu yuvarliomus gibi yapio tutuyo ya elemannin yaninda hastasiyim.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Resım guzelmış baya :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 benim bildiğim bu konu 2 kere açıldı... daha arttıran varmı???:d
Öne çıkan mesajlar