Mach Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bilgisayarımı spywareşlerden dolayı neredeyse kullanamıyaccak duruma geldim spy sweeper spyware cleaner gibi programları indirdim ama bunlar paralı programlar oldukları için sadece spyware programlarını buluyorlar ama onları temizlemiyorlar bana önerebileceğiniz güzel bir program varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ad-aware Spybot Search & Destroy yeter bu ikisi sana. cracklerini bulabilirsin netten burdan veremem yasak. p2p programları ile de indirebilirsin.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Spy-bot iyidir, crack'te istemiyor o donate yapılıyordu en son.Tabii isteyen yapıyor onu da.[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornavida Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ben de Spybot Search & Destroy kullaniyorum, tavsiye ederim.. Browserini bagisiklama ozelligi de var, cok guzel bir ozellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar