Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech Driving Force Pro sorunu. ( çok sert !? )

Mathias

Öne çıkan mesajlar

Selamlar herkese,

Daha bugün aldığım bu direksiyonu kullanırken çok sert olduğunu farkettim, ki daha önce direksiyon almadığımdan ne kadar sert olması gerektiğini bilmiyorum ama genelleme yaparsak fazla sert geldi bana.

Gran Turismo 4 'te 900 derecelik dönüş modunda oynadım hep ve force feedback ayarlarını değiştirdim. Ancak bu da fazla fark yaratmadı. Yalnız oyunda gerçekten sertmış bu alet ( driving force pro review diye aratın, görün ) . Benim merak ettiğim biraz yumuşatılabilir mi bu acaba ?

Kullanan varsa ve yardımcı olmaya çalışırsa sevinirim.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

http://hardware.gamespot.com/Story-ST-11735-1509-x-x-x
burayı okudum da,
wheel can be resistant when exiting turns diye bir şeyler gördüm.

Bende xboxun bu tadda yapmaya çalıştığı bir direksiyon var. Seninkisi kadar iyi değil ama direksiyonun sertliği, titreşimi, vs vs... bir sürü ince ayarı yapılabiliyor.

Bu arada sertliği için yorum yapamayacağım hiç kullanmadığım için ama çok güzel bir direksiyon almışsın. Güle güle kullan. 900 derece olayını çok sevdim ben (:[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Araba uyumu çok düzgün. Hatta savurduğun zaman normalde ters tarafa hemen direksiyonu kırarsan fazla sert olmaz ya, o bile tam. denedim gördüm.

Alet çok gerçekçi, hatta arada fazla kasıntı. Bu yüzden hep eğlenceli değil, hatta lisans testi falan yapmak imkansız nerdeyse. Daha deneyip göreceğim gerçi ama beklediğim gibi çıkmadı. ( nedense çok daha yumuşak bir sürüş bekliyordum)[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet evet anlıyorum dediklerini (: Çok güzel ya... İyi eğlenceler.
Benim kıskandığım 2 şey var:
- 900 derece dönme olayı
- vitesin yapısı (bende direksiyonun arkasında 2 mandaldan ibaret) sendeki ise klasiğe daha yakın (:

Ne olursa olsun gamepad ile daha iyi skorlar elde edersin. Analog tuşu normal direksiyonu ters yöne kıracağın süreden çok daha kısa sürede aksi yöne itekleyebiliyorsun çünkü.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle normal pad ile daha iyi sonuç alınıyor ancak 900 derece olayını abartmana gerek yok çünkü kullanmıyorsun genelde.

Kullanmak için ya kendin " Bu nasılmış böyle ? " diyerek kullanıyorsun ya da en fazla 360 derecenin yarışan bir aracı kontrol ederken gerekli olduğunu keşfetmek için. Yani 900 derece yararlı değil. Güzel ama abartı ...[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Araba kullaniyo musun bilmiyorum ama gercekte de baya sert direksiyonlar. Bu alette de gercege en yakin sekilde yapmislar. Benim araba bi de servotronic diye bir ozellik var hizina gore sertlesiyor direksiyon parkederken mesela yumusak baya ama hizlandikca sertlesiyor 200le giderken tas gibi oluyor zaten 200le manevra yapanin alnini karislarim.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında yakında ehliyet alacağım. Üşendim almadım ama zamanında ( halen ) bolca carting yaptığım için , ondan bile sert gelince direksiyon şaşırdım biraz.

yani tam emin değilim belki o adneralin ile hissetmiyorsun carting de , belki de direksiyonu ben evde tam yerleştiremediğim içindir, ancak olay ilginç işte.

Biraz da direksiyon eğitimi olsun diye de almadım değil hani :-p[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

hizlandikca direksiyonu sertlestiren sistemden haberim var benim de ancak tam olarak emin degilim o olayin tadina bakip bakmadigimdan. Simdiye kadarr adam akilli kullandigim tek arac Ford Focus. Gaza asilinca direksiyon sertlesiyor ve arac kontrolden cikmiyor. Ama bunun, motorun on tekerleklere bagli olmasindan kaynaklandigini zannediyorum. Cunku bizim arabada bu sistemin olduguna dair bir sey arabanin kitapciginda gormedim/duymadim. Ve debriyaja basinca direksiyon yumusacik oluyor, araba savruluyor (:

Sen cok takma kafana ya, oyle kullanmaya devam et. Bi de direksiyon sert diyorsun ama ekran karsisinda arabanin hizini hissetmedigini de goz onunde bulundur.

Bildigim kadariyla piyasadaki en iyi direksiyon sendeki zaten. Tabi cok yuksek fiyatlardaki ozel simulasyon gereclerini gozardi edersek.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...