Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Sylvanas Realm Başlığı

Earenwen

Öne çıkan mesajlar

larodar beni duelde keser ya BG de falan olmaz yada hep beraber dalga geçtimiz bi gündür ben larodar gıcık oluyo die gittim solo 40 ally ın arasında onun guildde sinir olduğu druid i kestima haha :) çok keyifli oluyo herkezi beklerim serverda türk hunterlar çok var ama bilen hunterda çok az var :) 70% LAME ! :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben tam anemos a gireceken, pc çöktü :) ki guildlere girmem bayaa zor, yukarda bi arkadaşın dediği gibi tüm türkler hunter (artık kanımızda mı var, orta asya toplumlarından mı gelir bu özellik) ve doğal olarak pc yapılınca bile giremicem, yerima adam almışlar zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

larodar yaa ahh ahh daha dün bana lei kızmı die sordu ehehhe :) adam bi darkmoon amulet alcka die cafeyi sömürdü ahahaha horde ally karışık item topluyo ehhe feda olsunda

larodar wareffort ya direk :)

450 rugged kit
glowing scorpid blood

scepter a falan yok 100 den fazla rugged veriyosun adamın gözleri parlıyo ahhehhe :)
Sosyal ağlarda paylaş

earenwen sen online olunca beni yeniden bulsana. guildden bi kac hunter attık aldıriim dicem ama.... aması bazı arkadaşlar gibi acelecilik yapmıcan beklicen. beklemesini ogrencen. sonra sozumden cıkma tamam mı. sonucata anemosta 9 tane hunter var. her zaman bi raide girmek mumkun olmuyo. ben gm le bi konusiim tekrardan. ulan yardım etmicen hic bi turke diyodum ama duramıyom ak. :d. ben elassar bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

oke ayıp ettin yapan var ne istedini söliceksin bana itemları gatgetzandan alıcam senden 1 copper tanesinden eheh :) sonra ben yaptırır koyarım sende ordan alırsın arkadaşlar sölim gatgetzan ah acayip hazık 28g arka borç verdim buyout çektim 28 g ye adam aldı 24g :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...