adonis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Dolis bildiğim kadarı ile %90 türk gibi hunter :p Yeni yeni türklerle tanıştım sylvanasta abartısız hepsi hunter kafayı yicem... şöle güzel bi türk guildi kuramicaz... neyse ben eve gidem sonraki otobüse binerim die die son otobüsüde kaçırdım zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 larodar beni duelde keser ya BG de falan olmaz yada hep beraber dalga geçtimiz bi gündür ben larodar gıcık oluyo die gittim solo 40 ally ın arasında onun guildde sinir olduğu druid i kestima haha :) çok keyifli oluyo herkezi beklerim serverda türk hunterlar çok var ama bilen hunterda çok az var :) 70% LAME ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bu arada konu druidlerden açılmışken, sylvanas serverının en ünlü druid i pinkhippo'dur. cidden ilginç bir insandır, tanışmak isterim valla xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 pinkhipponun nesi iyiydi yaa? lamer abi o herif çok komik oynuyodu hunterla teketekde caster formda savaşan tek insan daha dorusu savaşmayı denedide çok sürmedi ahaha :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Rank kaç oldu bizimkiler, birde Lorath demişsin benim charlamı oynuyor onur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yok barbaros abide kaldı senin char enson o biriyle account deişti lorath şu an bizim guildde ve epic seti tammladı sayılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Hmm vay be bir ara uğrayayım kafeye göreyim charımı hasret gidereyim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 warriorum şerefsizim ismi Veba lvl21 im gelişme göstermekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Burdan Larodara sesleniyorum... Guildimizdeki kızlara sulanmaaaa :p (Goriot) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 dayı benide alın bi guilde yaa bwl mc görmüşlüğüm var başka serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben tam anemos a gireceken, pc çöktü :) ki guildlere girmem bayaa zor, yukarda bi arkadaşın dediği gibi tüm türkler hunter (artık kanımızda mı var, orta asya toplumlarından mı gelir bu özellik) ve doğal olarak pc yapılınca bile giremicem, yerima adam almışlar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 larodar yaa ahh ahh daha dün bana lei kızmı die sordu ehehhe :) adam bi darkmoon amulet alcka die cafeyi sömürdü ahahaha horde ally karışık item topluyo ehhe feda olsunda larodar wareffort ya direk :) 450 rugged kit glowing scorpid blood scepter a falan yok 100 den fazla rugged veriyosun adamın gözleri parlıyo ahhehhe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Dolis gelmiyomusun xaviusa aaaa! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sylvanasta sira ve full arkadaşlar servera noluyo omfggg :) inanmıyorum ahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 lag oluo lag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 earenwen sen online olunca beni yeniden bulsana. guildden bi kac hunter attık aldıriim dicem ama.... aması bazı arkadaşlar gibi acelecilik yapmıcan beklicen. beklemesini ogrencen. sonra sozumden cıkma tamam mı. sonucata anemosta 9 tane hunter var. her zaman bi raide girmek mumkun olmuyo. ben gm le bi konusiim tekrardan. ulan yardım etmicen hic bi turke diyodum ama duramıyom ak. :d. ben elassar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 elassarda patiden ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 evet abi dedik ya. hahha. beni gorunce fazla vurmayın sakın ha. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ok tamam zaten warrior ve warlock açtım, sabrederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 olm bana dark iron set lazım dolis :) yokmu sizin guildte veya cafede yapan. bi güzellik yapsınlar bize. perşembeye ragna amca alev alev edecek dötümü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 oke ayıp ettin yapan var ne istedini söliceksin bana itemları gatgetzandan alıcam senden 1 copper tanesinden eheh :) sonra ben yaptırır koyarım sende ordan alırsın arkadaşlar sölim gatgetzan ah acayip hazık 28g arka borç verdim buyout çektim 28 g ye adam aldı 24g :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 evet gadgetzan ah yaklasık %15 civarında bi kesinti yapıyor ock feci cok. hayır horde tarafına 12 tane black dragonscale donu sattım ordan biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 world server is down... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar