m05qu1t0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ...................?.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 walla arklar yardım edin bi ark a hadin..[signature][hline]nick:passive_kesh , :::::KILLER:::: server:ares lwl:eziq clan:blessed_knights eski KILLMASTER özür diler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ekran kartının driverini son sürüm yüklemeyi dene belki yararı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 deniyelim bakalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Son surum degilde , cd den cikan driveri dene bi de .[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ekran kartın radeon dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 git uyu biraz bence :D ben de 37 saattir pc nin başındayım ... ne gördüümü anlatmiyim :D[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 58 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Kılan : o da ne :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whossyourdaddy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bak aynısı bendede oluyo önce bir site aç fark etmez sonra k2 ye gir ama o sitede bekle belli bir süresonra(10sn) açlıyo dene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: aslik, 03 Ocak 2006 18:06 tarihinde demiş ki: git uyu biraz bence :D ben de 37 saattir pc nin başındayım ... ne gördüümü anlatmiyim :D ehuhuh halini düşünemiyorum.zombi gibisindir :) kurtarın bu arkadaşı kopamıyor pcden :D[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:ELT LvL:6x Np:2xx k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cypher Clan: KnightClub LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daggersexy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 1312 ve 1313 yamalarında HackShild hatası var kanımca. . Benim kafede de aynı hata var. Başlangıç ta K2 logosunun filan hemen ardından ekran kararıyo az bıraz bekleyınce bı hata veriyo. Hataya tamam diyince kapanıyo. Yeniden girince sorunsuz çalışıyo. Benim fikrim yamada hatalı bi dosya var onu manuel silemiyoruz (EGRNAPX2.dll yada EGRNAP.dll dosyalarından biri). Fakat bekleyince gelen hata o dosyayı silip yenisini indiriyo. Yeni gelen DLL dosyası düzgün inince problem kalmıyor. Anlatabildiysem ne mutlu bana .... :)[signature][hline]Nick: daggersexy LvL: 68 %5x NP : 2xx xxx Race: Kasar Hood Nation: Female EL Morad Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar