VinsanitY Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Sevgili kardeşlerim, bu topic hem yeni yılınızı kutlamak için hem de bu akşamki maç için açılmıştır.Öncelikle hepinizin yeni yılını kutlarım.Ve bu akşam şu İverson'ın nasıl sayı bulduğunu görmek için iyi bir fırsat olabilir.Bence uyumayacak olanlar izlesin.Ve ya nasıl sayı bulduğunu merak edenler.[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy...
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 utah-76'ers 03:00 da Ntv de[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? [Bu mesaj paspatur tarafından 01 Ocak 2006 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
NoS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kutlu olsun herkesin vinsanity benden önce atlamış ben açcaktım:'([signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
tellos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ohh bea yılbaşı gecesi iyi oldu zaten uykumuz yok güzel oldu bu.[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
NoS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 maç saat kaçta?[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
tellos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 03.00 da noscum[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
NoS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 saol baba[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
tellos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 başlamıştır sanırım hadi iyi seyirler![signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
VinsanitY Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: tellos, 01 Ocak 2006 03:01 tarihinde demiş ki: başlamıştır sanırım hadi iyi seyirler! Hahahahahaha...Mesajı attığı saate bakın :D . --------------------------------------------- NoS, baba olsun ya.Sen de kutla ben de kutlayayım. ------------------------------------------ Ya bu arada, bu bölümde kimse kendi konuları hariç hiç bir konuyu okumuyor mu?Ben burda Philly-Utah yazıyorum.Herhalde kimse okumamış(mesaj atanlar dışında), Philly-Utah diye bir topic açılmış.Bu bölüme bir moderatör kesnlikle lazım oldu.[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy...
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 herkesın yenı yılı mutlu kutlu olsun.Vinsanity ye katılıyorum topıkler cok fazla okunuyor fakat mesaj atan yok.Biraz canlandırmak şart :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
AMO Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: VinsanitY, 01 Ocak 2006 18:15 tarihinde demiş ki: said: tellos, 01 Ocak 2006 03:01 tarihinde demiş ki: başlamıştır sanırım hadi iyi seyirler! Hahahahahaha...Mesajı attığı saate bakın :D . --------------------------------------------- NoS, baba olsun ya.Sen de kutla ben de kutlayayım. ------------------------------------------ Ya bu arada, bu bölümde kimse kendi konuları hariç hiç bir konuyu okumuyor mu?Ben burda Philly-Utah yazıyorum.Herhalde kimse okumamış(mesaj atanlar dışında), Philly-Utah diye bir topic açılmış.Bu bölüme bir moderatör kesnlikle lazım oldu. vinsanity arkadaşım benim ilk başta tabii senin de kutlu olsun da hiç fark ettin mi bilmiyorum senin konuyu 51 kişi bu konuyu 47 kişi okumuş yani senn konu daha fazla insan tarafından okunmuş[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
NoS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 pardon beyler abimin acountundan attım mesajı siz ben attımdan sayın:D[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
can-i Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 izleyemedim maçı sızmış kalmışım arkadaşta sabah dedi philedelphia yendi sora bi baktık utah yenmiş.koptuk.
tellos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 @VinsanitY: mesajı 03.01 attım tan macın başladıgo saati niye 'hahahaha' onu analmadım mantıklı bir cevap verirsen mod sen olabilirsin:=)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 3 ıle 1 rakamlarının yan yana gelmesı ıle olusan talıhsız bır durum olabılırmı : )[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
tellos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ne fesatsınız yaf:)))[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ne zmn mod oluyorum :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
VinsanitY Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 @VinsanitY: mesajı 03.01 attım tan macın başladıgo saati niye 'hahahaha' onu analmadım mantıklı bir cevap verirsen mod sen olabilirsin ------------------------------------------ Ya 'hahahahaha' yazdıysam öyle kahkaha falan sanmayın.Ben bir güldüm sadece.Kötü bir şey yaptıysam özür dilerim.3 ve 1 rakamıyla alakası bile yoktu.O satte ben de uyanıktım ama bilgisayar açık değildi.O saate bilgisayarın açık diye bir güldüm o kadar.Kötü bir şey yapmak istememiştim. ----------------------------------------- Mod olayına gelince.Ben mod olmak isterim tabi.En çok korktuğum olay, siteye uzun zaman giremememdi.Çünkü bir mod seçilmiş olabilirdi.Gördüğüm kadarıyla seçilmemiş.Ben Mod'luğa adayım.Var mı karşıma çıkan :D :D :D :D :D .
Öne çıkan mesajlar