PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: endless_night, 05 Ocak 2006 11:20 tarihinde demiş ki: senden dedim 1 vs 1 alcağım var şimdi kızla buluşcam akşama cz de ol hesabı kapatıyım :D :D :D :D Not:bu garibana lvl kasın 61 %92 oldu geri 62 den düştüm :( ama townda karuslara rahat yok !! :D Emin misin :D[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 valla pico %5 senin yuzunden gitti nerde gorsem ks falan alcam seni :D :D :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: endless_night, 05 Ocak 2006 11:23 tarihinde demiş ki: valla pico %5 senin yuzunden gitti nerde gorsem ks falan alcam seni :D :D :D :D :D Ben sen olduguna dikkat etmedim valla. Baktim towna giriyorlar daldim bende. :D[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 3 tane boss boş çıktı bu res bize yaramadı XD[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:62(Shadow Vain) Np:136k KOP KOP KOP +++++ Clan: TheLast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: iamLight, 05 Ocak 2006 11:34 tarihinde demiş ki: 3 tane boss boş çıktı bu res bize yaramadı XD 4. boş lol talosta boş çıktı -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar