d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 arkadaslar x-box icin en iyi oyunu tavsiye edinde alam.oyun istiyorum.yardim edin bir.[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki: neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 shenmue2 brute force sw kotor (tabi gelince) outlaw volleyball kungfu chaos bunlar oynadiklarim ve bazilarida gelmelerini beklediklerim şiddetle tavsie edilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 sagol gercekten.[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki: neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 sen ne tür sevdini sölersen dahada yardimci olurus önemsiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 her turlu oyunu oynarim ama su yarislarini cok severim (grafikler ii oluyorda ondan)[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki: neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 tek yabanci olduum konu yariş hiç oynamam ama zaten belli başli hitler var burnout 2 midtown madness3 (hiç sevmem ama senin kategoriye girio) :D midnight club2 ve project gotham racing sonuncusunu baya oynadim nasi olduysa hoş ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 KOTOR! Knights of the Old Republic Grafikler zaten aşmış otesi gorseniz ? Xbox live i bekliyorum sırf bu oyun icin ! Mekanlar inanılmaz buyuk hayatımda boyle mekanlar gormedim! Boyle grafik gormedim, boyle bir oyun sistemi gormedim deli otesi bir şey![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ya beyler xbox ve oyunları varmı türkiyede???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar