ofs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Müjdemi isterim mail çektim cvp geldi Oyunda ßir Bug varmıs Ve Halletmeye calisiyorlarmıs yani yakın süre içerisinde acilacak oh be 60 scrool boşa gitmedi :D[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 şuan yeni scrool'lar tezgaha konuyor fakat satiş charim ile baya bi almiştim zamaninda onda kaldi hepsi farklı Acc'da :( umarim düzelir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 2005 scrolları tezgah edilmeyecek 2006 da alınınlar tezgaha konulacak demişlerdi umarım düzelir ama satarsınız inş...[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendi ----- :Stuner: @ Ares ----- Alınık +8 ironbow yada Chitin bow pm :Stuner: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Satmayı bırak ben alamamaktan şikayetçiyim. Ayrı bir kasa charı var.Sadece Knight Cash almıştım. Scroll ile doldurdum kasayı şimdi 256 ile alamıyorum o scrolları.Level 1 adam ne etsin şimdi o scrolları yahu.Nasıl bir bugmuş böyle.[signature][hline]Nick : 256 Server : Cypher (Sux) Nation : Karus NP : 4x.xxx Level : 60 (Bu charın yeni sahibiyim.Satın aldım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 lvl 1 adamla nasil knight cash aldin banada ögretsene benim bildigim lvl 20 olmasi lazim[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:50 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben verdim müjdeni :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 inanmayan arkadaşlar varsa gelen mailin ssini ala bilirim artık scroollar kona bilecek ujio :D Valla tek istedigim Warrior earning cıksın o verdiklerinden :)) [Bu mesaj ofs tarafından 05 Ocak 2006 11:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ujio noob :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ohhh Allahtan item basmaya tövbe etmişim. paso yaktıım için almıorum bişe basmıorum da :) ehu ehu elinizde patlasın xD[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Cure_Shot, 05 Ocak 2006 11:28 tarihinde demiş ki: Ohhh Allahtan item basmaya tövbe etmişim. paso yaktıım için almıorum bişe basmıorum da :) ehu ehu elinizde patlasın xD sen sus eziq git ex kas :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar